Guven kullanıcısının son içeriği

1. Guven

Herkese iyi bayramlar.

İyi bayramlar arkadaşlar. 🤗
  2. Guven

Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

Bir aksilik olmazsa inşallah ben de arkadaşlarla birlikte Cuma Günü fuarda olacağım.
  3. Guven

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı uğurlu olsun İsmet Kardeşim. Kazasız belasız kullanmak nasıl olur inşallah.
  4. Guven

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Benim için degerli bir anı Kaan'cım.(y) Umarım tekrarlama fırsatı yakalarız. Bu yıl fuara gelme işini tam bilememekle beraber, gelme ihtimalimizin yüksek olduğunu belirteyim. Yine de kısmet diyelim. Gelecek olursam mutlaka haber veririm. 🙏 Evet Jonvolkan Burası Antakya. Umarım Antakya...
  5. Guven

Vay be, geçmiş zaman olur ki, hayâli cihan değer. ❤️ Gençmişiz o zamanlar Okan'cım. 🤗 O arkadaşlar Okan'ın da yazdığı gibi İstanbul'dan gelen arkadaşlarımızdı Kaan'cım. 🙏 Arkadaşımız Fırat şu an THY'de Kaptan. Dış hatlara uçuyor.
  6. Guven

Herkese İyi Bayramlar 🏍️

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. 😊
  7. Guven

Memnuniyetle Ben de tanışmak isterim tabii. 🤗 Hatta buyurun Antakya'ya gelin diyeceğim de, Antakya'da maalesef henüz gelinecek bir yer yok. 😢 Ben de dönemedim henüz. Evlerimizin bitirilmesini bekliyoruz. (Ne zaman biteceği meçhul) Dolayısıyla kulübümüzle ilgili çalışmalarımız da 3 yıldır askıda...
  8. Guven

Süper bir iş yapmışsın Kaan'cım. 🤗 Tebrik ederim. 🙏 Eğitim işi olmazsa olmaz bir iş. Yoksa isteyen video izleyip kitap okuyarak doktor, mühendis olabilirdi. Eğitime herzaman tam destek. 🙏 Eğitim öncesi, "hoca bize ne öğretecek ki" diyen, eğitim sonrası hocanın elini öpen, gözeleri fal taşı...
  9. Guven

Emeği geçen değerli hocalarımıza ve katılımcı arkadaşlarımıza Helal olsun diyorum. Çok güzel bir etkinliğe imza atılmış. 🤗 Böylesine güzel ve faydalı etkinliklerin artarak devam etmesini diliyorum. 🤗 ❤️ Kaan'cım, yıllarca gerçekleştirdiğimiz eğitim programlarında benim yaptığım fotoğraflama...
  10. Guven

Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

Kötü bir kaza. Allah rahmet eylesin. 🤲
  11. Guven

YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

Benim de unutamadığım motosikletlerimden biridir O 1000 @Okan Sinan Ocan. Sanıyorum 2010-2011 falandı. Ugur Ertekin Hoca'nın egitimindeydik. Adıyaman-Besni'ye gidiyorduk. Yolda solventli benzini aldıktan sonra arkadan gelirken egzozun alev attığını sen görüp bana yetişerek haber vermiştin. :)...
  12. Guven

Motosiklet ve Video Trendleri

Evet, Uğur Hoca ile dostluğumuz uzun yıllar öncesine dayanıyor Kaan'cım. :) Sanıyorum 2007 yılıydı. Fırsat buldukça değer verdiğim insanları, değer verdiğim insanlarla tanıştırmayı severim. 🤗 Kesinlikle doğru Sampsonite. Özellikle son üç yıldır doğru dürüst yaptığım başka birşey yok. 😉 Sosyal...
  13. Guven

2026 yılı hepimize keyif, sağlık ve mutluluk getirsin.

Dilerim 2026 hepimize güzellikleriyle birlikte gelir. Mutlu yıllar arkadaşlar.

Yeni mesajlar