gurselcopur kullanıcısının son içeriği

1. gurselcopur

drift l senet sorunu

Ailen faizden dolayı kredi kartı istemiyorsa faizsiz kredi veren bankalar var google yazarsan çıkar 40 50 k ya kadar verenler var diye biliyorum onları araştır olmadı paranı biriktir aldığın gün ödeyeceğin paranın üçte biri fiyatına düşen alet canını sıkar
  2. gurselcopur

Ön amortisör kısa kalıyor

Borunun hareketinde bir sıkıntı yok girip çıkıyor.
  3. gurselcopur

parça daha gelmedi ama o parçayla alakası yok yinede teşekkür ederim 1756424608 yanıtınız için teşekkürler yarın tekrar kontrol edeceğim sanırım piston içindeki yağ keçeden dolayı azalmış doldurduktan sonra yükseleceğini düşünüyorum
  4. gurselcopur

Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

Husqvarna svartpilen 250 ya da 400 olan modeline bir bakmalısın bence brembo fren var üzerinde motorun duruşuna ben bitiyorum şahsen
  5. gurselcopur

Cg tipi motorumun dün gidon tablasını kırdım o sorun değil yenisini sipariş ettim takmak basit ama sökünce gördümki ön maşanın piston borularından biri üst bağlantı noktasına yetişmiyor sebebi nedir nasıl yukarı alabilirim 1756394703 Motor eski olduğundan piston etrafında paslanmalarda var
  6. gurselcopur

Merhabalar

Aleykümselam Ben 20 yaşındayım virüs kanıma 4 yıl önce girdi motor almak bu haftaya nasip oldu kazasız belasız sürüşler dilerim iyi akşamlar
  7. gurselcopur

Chopper/Cruiser öneri !!!

Aleyküm selam Kawasaki vulcan s var ama başlangıç motoru olarak uygun mu bilemedim.