gundi kullanıcısının son içeriği

1. gundi

gitti güzelim motorum içim acıdı

çok sevdiğim motorum burgman ım geçirdiğim kaza sonucu pert oldu cumartesi gün 11:50 de göztepe den kadıköy istikametine giderken tali yoldan çıkan bir kapalı kasa minübüsün çarpması sonucu motorum hurda oldu ben sag kaldıgıma sevindim ama motorum sağ kalamadı karşı tarafa kavşakta geçiş...
  2. gundi

neden herkes yüksek cc makina ister

sevgili mt böyle bi topic açıldımı bilmiyorum açıldıysada önrmli değil bi tanede ben açarım :cherry: neden 1000 km motor kullanmamışlar dahil herrkes büyük makina ister neden havasımı çoka fazla yoksa hızlı olduğu içinmi yoksa manevra kabiliyetimi yüksek yada kullanımımı kolay frenlerimi...
  3. gundi

Açık öğretim öğrencileri tanışma

Ya arkadaşlar açık ben bir öğretim ögrencisiyim üniversitenin önünde bir çok motosiklet görüyorum tanışıp görüşmenin faydalı olacağını düşünüyorum ne dersiniz :salut: :queen:
  4. gundi

iddalıyım yok böyle bişey mutlakaq izleyin

adamlar çıldırmış bunları yapabilecek varsa forumda yazsın bence çok zor hareketler http://www.komikler.com/komiktv/araba_filmleri/9:1337/Motor_Tutkusu
  5. gundi

ley lay lom benimde artık bir motorum var AN 400 BURGMAN

Sevgili arkadaşlar uzun bir süreden beri formları okuyup acaba ben ne zaman yazacağım dediğim zaman geldi ve aldım suzuki an 400 burgmanı ilk günler biraz acemilik çektim ama şimdi daha iyiyim mükemmel bir makina iyiki almışım