guleyc kullanıcısının son içeriği

1. guleyc

Honda Transalp XL 600-650 Alacağım Öneri Bekliyorum

Merhabalar, Uzun süredir bir Honda TA bakıyorum, fakat aklımda çok fazla soru işaretleri var. Şuan 2 motor arasında kaldım. 1. Honda Transalp XL 600 - 1998 model - 110 bin km - 11bin TL...
  2. guleyc

Honda Transalp Bakıyorum

Merhabalar Temiz, uygun fiyatlı bir transalp bakıyorum. Daha çok yol gidebilmesi birincil tercihim.
  3. guleyc

Bajaj Discover 125ST Gidonu Sola Çevirince Devir Yükselmesi

Merhabalar, 3 hafta önce bajaj discover 125st modelini satın aldım, aldığım zaman hiçbir problemi yoktu. Taa ki bir arkadaşımın geçen hafta motoru denemek için binip düşmesiyle birkaç sorun oluşmaya başladı. Motordan viraj alırken düşmüş, motor yana yatmış. Şimdi gidonu sola çevirince devir...
  4. guleyc

Keeway Superlight 150 Almaya Karar Verdim

Önceki açtığım konu Kararsızlığımın sonunda Keeway'de karar kıldım. Titreşim gibi problemleri varmış az çok, onun dışında dandik olduğu hakkında birkaç yorum daha var. Forumdaki keeway yorumları 10 yıl öncesine ait olduğundan yeni konu açıyorum. Kullanıcısı var mı forumda? Uygun fiyata satanı...
  5. guleyc

Hangi Motosikleti Seçmeliyim?

Merhabalar, Uzun zamandır motosiklet almayı düşünüyorum, motor için 3-4 bin lira kadar bütçem var ve kararsızım, hangi motor beni taşır, parçası ucuzdur, yakıtta cimridir gibi şeyler düşünüyorum. Aklımda scooter almak vardı, kullanımı kolay, yakıtı az yakar diye. Zaten motor tecrübem yok, ilk...

Yeni mesajlar