Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:thumleft:Yunanistan'da sakin Türk kahvesi istemeyin. Türk kahvesinin adi bu ülkede Yunan kahvesidir.
Nepal'de ayak üzerinden atlamayin. Kötülügü simgeler.
Sili'de lokantada ellerinizi karninizin üzerine koyun. Yoksa servis yapmazlar.
Japonya'da üç kisinin resmini çekmeyin. Sansinizi...
*Otistiklerin %65'i aynı zamanda solak.
*Tipik bir hortum, 8.000 megaton bombaya eşdeğer enerji ortaya çıkarır.
*Kutup ayıları saatte 40 kilometre hızla koşabilir ve 1,8 metre yükseğe sıçrayabilirler.
*İnsan vücudunda bulunan damarların uzunluğu yaklaşık 100 bin kilometredir.
*Nefesinizi...
ilk motorumu alıcam ve daha önce birçok kez bindim fakat ben hiç kullanmadım.İlk olarak ne almam gerekiyor usta bilgili insanlardan cevap ve fikir bekliyorum :)
Belkı onceden yayımlanmış olabılır ama ben görmedim ve çok hoşuma komiğime gittki minibüs yazılarını okumuştum ama :)) motosiklet yazılarına ilk defa denk geliyorum :P
Lastiklerim yeter Yollara.
Atarım Hatunu Arkaya Basarım Yolda Hondayla Gaza…
Hızlı Gitme Ne Olur Sanada Biri Vurur
Motoru...
Rock yapmayan kişiye ne denir?
- yaprock.
Ben Yedigün içiyorum sen Onbeşgün iç.
Yeni yapılmış resimlere ne denir?
- ‘nev’resim.
Bir romanı 7 kız yazarsa nolur?
- seven kızın romanı.
Acıkan var mı ya?
-Yok bizde tatlı kan var.
Bugünlerde gözüm çok KIZarıyor.
-Benimde arıyor ya!
Sen...
İstedim vermediler sen çok basarsın dediler
–Otobanda Jilet Gibiyim yaklaşma Seni Beter Ederim
–Motorsikletim uçar yollarda havanı Alırım Yarı Yolda
–Motorumun beygiri Senin Arabana yeter
–Kawazakiyi Aldım AltıMA Kimse Durduramaz Beni Bu Yolda.
–Ne yol Dinlerim Ne ışık Motoruma herkez Bulaşık…...
Geçen haftasonu yiğenimin evliliğine adım atacağı sırada . Konvoy eşliğinde her zaman kornaLar çaLınırdı. düğün oLdugu beLLi oLurdu :mrgreen: ama bizde akraLarımda motosiklet tutkusu gereğinden fazla sayıdaki kişide oLdugu için : ) korna yerine motosikLetin sesiyLe konvoya eşLik ediLdi :) ve...
Ben daha 19 yaşındayım ve patronum sayesinde motorsiklete tutku duymaya başladım.O çıkardığı ses, o duruşu etki duymaya başladım. Bu yuzden bana bilgi ve yardım da bulunurmusunuz ? ( Not: Hiç kullanamadım . )