gs1905 kullanıcısının son içeriği

1. G

Satış Piyasası

Merhaba piyasası en hızlı ve en yavaş olan motorlar hangileridir şöyle 150-250 bin TL bandında scooter ve vitesliler için diyorum mesela bi pcx alsak hemen satılabilir de sym kymco va alsak elimizde patlar mı acaba buna bazı Çin markaları da dahil vitesli için ve hint olanlar voge cfmoto tvs...
  2. G

150 bin civarı alınacak motor

Merhaba şimdi ben spontini kullanan bir arkadaşınızım.Bu motor bana çok dertler açtı yağmur vs de arıza çok yaptı şimdi para biriktirip yeni motor alma düşüncem var aklımda da kymco yada sym var özellikle jet x 125 abs olanı özellikleri pcx tokatlar yalnız şöyle birşey daha sonra cc yükseltmek...
  3. G

Güvenli sürüşü için hangi ekipmanlar şart ?

Merhaba arkadaşlar acaba güvenli sürüş için hangi ekipmanlar şart acaba kask zaten gerekli ona tamam fakat pantolon,mont,eldiven vs onlar çokmu gerekli acaba çünkü baya bi para tutuyor hepsi aşırı pahalı yani herkesin bütçesi aynı değil alan var alamayan var onlarsız olmaz mı acaba illa pantolon...
  4. G

Test sürüşü için ne gerekli ?

Arkadaşlar,merhaba.Motoro test sürüşü acaba paralımı ? yani bayiden test amaçlı almak için ne lazım kimlik filan yetiymu yoksa belli bir para mı veriyoruz ?
  5. G

Cfmoto'yu kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim ?

Selamın Aleyküm arkadaşlar ben foruma daha yeni üye oldum motor meraklısı bir arkadaşınızım.ben para biriktirip cfmoto almak istiyorum ama malum çin motorlarına ülkemizde büyük bi önyargı var bu motor diğer çin motorları gibi değil kaliteli diyor çoğu kişi km'de kaç kuruş yakıyor,deposu kaç...

Yeni mesajlar