Gri Duygular kullanıcısının son içeriği

1. Gri Duygular

Uzun yol için ne kadar deneyim gereklidir?

2013 CBR 125R aldım geçenlerde. Motosikletimi alalı çok olmadı, 2-3 hafta olmuştur en fazla. Debriyaj, vites olaylarına falan gayet alıştım. Kask, eldiven, pantolon, mont ekipmanlarımı tamamladım. İşimi gören de bir çift postalım var onları kullanıyorum. Virajlarda kontra tekniğini geliştirdim...
  2. Gri Duygular

Lazer dayton kask tavsiye eder misiniz?

LAZER DAYTON TAHOE modeli kullananlar veya bilgi sahibi olanlar varsa paylaşabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  3. Gri Duygular

İnsanı motosikletten soğutan insanlar

Tam motosikletimi almama az kalmışken bir şey bilmediği halde gelip önünde bir sınav var kaza yaparsın sakatlanırsın sınavdan sonra al diyor adamın biri gelip. Ailemin kafasını karıştırıyor tabi ki bu durum. Yok sürücü kursunda hocaymış a2 ehliyeti varmış ama motosiklet şeytan işiymiş...
  4. Gri Duygular

CBR 125R (Yeni Kasa) Fiziksel açıdan zorluk yaşatır mı?

1.80 m civarı boy 53 kg civarı kiloya sahibim. Açıkçası biraz zayıfım ama spor falan yaptığım için güçsüz değilim. Yani motoru öne itmek gerekirse falan onlarda zorlanmam. Aileme CBR 125R yeni kasa biraz büyük geldi ve motoru kontrol edemezsin falan diyorlar. Açıkçası küçük bir motor da...