Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese selamlar
Bir iki ay sonrasında 5.000 km yol tecrübesine ulaşmış olacağım. Şu anki motorum Regal Raptor DD-150 ve ilk motorum olmasına rağmen gerçekten çok memnun kaldım. Çok şükür hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Ama her düşük cc motor gibi bunun da limitleri belli. Bu nedenle artık...
Merhaba arkadaşlar,
Uzun aramalar sonucunda alacağım motora karar verdim. 150 cc'lik bir regal raptor alacağım. Çok fazla yol tecrübem yok, bu nedenle motoru sürerek getirmek istemiyorum. Motobulance gibi firmaları aradım, verdikleri teklifler dudak uçuklatan cinsten. Üniversite öğrencisiyim ve...
Merhaba arkadaşlar,
Üniversite öğrencisiyim ve şu ilandaki motoru almayı düşünüyorum : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-ozel-yapim-custom-chopper-bobber-sorunsuz-228508142/detay
İlk motorum olacak ve çok fazla anlayan biri değilim. Bu ilanın sahibiyle konuştum, kendisi...