gooner kullanıcısının son içeriği

1. G

Marş Basıyor Motor Çalışmıyor (Dragstar 650)

Arkadaşlar merhaba, Marşa basıyorum fakat motorum çalışmıyor.Bu problemi 1 ay önce de yaşamıştım sonra kendi kendine düzeldi.Bu sabah yine oldu. Aküyü alalı 2 ay oldu.Bosch marka 12V 12A. Bujiler 6 aylık bile değil.Ayrıca bujilere elektrik geliyor kontrol ettirdim. Benzin deposunun...
  2. G

Dragstar Egzoz

Merhaba, Vines&Hines egzoz almayı düşünüyorum fakat motorum 2004 model. YAMAHA V-STAR 650 (98-03) olarak geçiyor ürün açıklamasında.Benim motoruma uyumlu olur mu ? Saygılar..
  3. G

Dragstar 650 Gaz Yememe Problemi

Merhaba tekrardan, Motora gaz vermeye çalıştığımda 2 saniye kadar bir süre bu gaz vermeyi algılamıyor.2 saniye sonrasında gazı alıp devam ediyor.Olay nadiren gerçekleşiyor ama sinir bozucu. Daha önce motorumun sıcak havalarda bile jigleyi çekmeden çalışmadığını söylemiştim.Rölanti ayarı hızlı...
  4. G

Dragstar 650 Yardım

Merhaba tekrardan; 1 ay önce 2004 model Dragstar 650 aldım.Kilometresi 17 bindeydi.Benden önceki sahibi 5 yıl boyunca sadece 5 bin km yapmış.Mesleği gereği yılın 9 ayını şehir dışında geçirdiği için çok binememiş.Kilometresi çok düşük olduğu için piyasa değerinden 2000 lira fazla vererek...
  5. G

2. El Cruiser Piyasası

Arkadaşlar merhaba hepinize, 2 yıl Rks Cruiser 250 kullandıktan sonra motorumu büyütmeye karar verdim.Yaklaşık 20 bin lira param var.Aklımda herhangi bir motor yok.Shadow,Dragstar,Vulcan ne denk gelirse alacağım.İşin garip kısmı şu ki bir şey denk gelmiyor. İzmir'de yaşıyorum.10 yıllık...
  6. G

Far problemi

Merhaba herkese, RKS Cruiser 250 kullanıcısıyım.Bir kaza sonucu ön far kırıldı.Yenisinin fiyatı 160 lira.Hepimizin bildiği şapkalı 50 liralık farlardan aldım.Yeterince aydınlatmıyor,akşam vakti yolu göremiyorum.İçindeki ampulünü phillips (12 Volt 35 Watt) ile değiştirdim fayda etmedi...
  7. G

Egzoz Açma

Merhaba, Egzoz açtırma konusunda birkaç şey soracaktım.Forumda bu konuda yazılan yazıları okudum.Yinede anlamadığım kısımlar var.Bu işlem 2 şekilde oluyor anladığım kadarıyla.Ya susturucu deliniyor yada açık egzoz alınıyor.2. seçenek baya masraflı oluyor ama daha sağlıklı sanırım.Birde...
  8. G

RKS Cruiser 250 Sissy Bar Buldum

Merhaba herkese, Bu konuyu 'RKS Cuiser 250 Kullanıcıları' başlığında paylaşmam gerekirdi belki ama önemli bir konu olduğu için ve birçok arkadaşa yardımcı olacağını düşündüğüm için buraya açmayı uygun gördüm. 1 aydır Cruiser 250 motorsikletime sissy bar arıyorum.Motor ekipmanları satan bütün...
  9. G

Yeniyim.Ne almam gerekiyor ?

Merhaba herkese, 27 yaşındayım.Motora hayatımda ilk defa geçen hafta arkadaşım sayesinde bindim (RKS Cruiser).Birkaç saatlik çalışmadan sonra üstünkörü sürmeyi öğrendim.Tabi trafiğe çıkabilecek kadar değil.Sürmek baya hoşuma gitti.Motorun sesi çok tatmin etmesede güzeldi.Arkadaşlarımın...

Yeni mesajlar