Gönenç kullanıcısının son içeriği

1. Gönenç

Plakanızı sakın düşürmeyin

Merhaba arkadaşlar.Geçen haftasonu gezerken plakamı düşürdüm ve bulamadım.Hemen karakola gidip zabıt tutturdum ve bugün plakamı bastırmaya gittiğimde yeni kanuna göre artık plakanızı kaybettiğinizde kaybettiğiniz plakanın iptal edildiğini ve yeni bir plaka(sıradan veriliyor seçme şansınız...
  2. Gönenç

Honda serviste egsoz taktırma ve garanti.

Merhaba,sıfır cbr650f almayı düşünüyorum ve tabii ki 4 silindire egsoz olmazsa olmaz.Forumda okuduğum birkaç yazıda egsozu serviste taktırınca garantiden çıkmıyor dendiğini hatırlıyorum.Fakat Ankara Efe Honda ile konuştuğumda 'motor için Honda'nın ürettiği bir egsoz varsa eğer garantiden çıkmaz...
  3. Gönenç

CBR500R temiz Ankara'dan

Merhaba,2015 model 7800 km. de ki motorumu satıyorum.Temizdir,sorunu sıkıntısı yoktur,hacim büyütmek için satıyorum.Teşekkürler,saygılar. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-ve-hic-sikintisiz-491654827/detay
  4. Gönenç

Motul kask içi temizlemeyi montta kullanmak

Merhaba,çok kısa bir sorum soracak.Motul kask içi temizleme spreyi M2 kaskın içindeki bakterileri temizlemekte,ben uzun sürüşlerde terledikten sonra montlarımı biraz havalandırıp içlerine M2 sıkıyorum,sonuçta montta da ter ile bakteri oluşabilir,kokusuda gayet güzel.Sizce bir zarar verir mi...