golge9 kullanıcısının son içeriği

1. G

Egzoz susturucu zararlı mı?

Abilerim, ablalarım, kardeşlerim cümleten selamun aleyküm. Yeni Mt07 aldım üzerinde Tiger egzoz var. Çok ses çıkartıyor şehir polis takılır vs. susturucu takılı. Uzun yolda çıkarırsın şişme vs. yapmasın diye tembihlendim. Şimdi sadece şehir içi kullanım için egzozta susturucu ile gezmek bize...
  2. G

Motorsiklet Muayyene

Merhaba arkadaşlar. Motorsikletim 2015 mart ayı trafiğe çıkışlıdır. Yeni aldım. Salcano 125cc 300,1000 km bakımlarını yaptırdım. Benım iki sorum olacak. 1-Muayenesi ne zaman olur? Ne zaman yaptırmalyım? 2-Yıllık vergisi 112 TL hepsini ocak ayında ödesem olur mu ? teşekkürler.
  3. G

İYİ BAYRAM UZUN YOL HAKKINDA FİKİR İSTİYORUM

Herkese şimdiden iyi bayramlar. Sevgili kardeşlerim abilerim ablalarım :). Ben motorsikletimde ilk defa uzun yola çıkıcam (92 km çokta uzun sayılmaz) ilk başta motorum gitmez diye şüphe duydum. Ama servisime falan sordum gider rahat rahat dedi. Salcano wolf 125cc motor kullanıyorum çok memnunum...
  4. G

Salcano Wolf 125 Debriyaj Teli

Arkadaşlar merhaba motorum yeni sayılır 3 aylık oldu. 650 km'de. Çok memnunum çok şükür bir sıkıntısını görmedim. Fakat bir sorunum var 2 haftada bir debriyaj telini gerdirmek gerekiyor bende servise götürüp gerdiriyorum. Debriyaj ayırmadığı için. Sebebini sorduğumda yeni motor olduğu için...
  5. G

Motorum yan yattı arka frende sıkıntı var

Arkadaşlar merhaba Ben Alihan. Motorum daha 3 haftalık maalesef dün akşam tahlisizlik vurdu. Çok şiddetli fırtına çıktı. Diğer motor devrilerek benimkini devirdi. Hasar yok motorumda çok şükür. Tek sorun bugün bi inceledim sıkıntı var mı diye arka frene basınca arkadaki yay gerilir ya sonra...
  6. G

Salcano Wolf 125

Arkadaşlar merhaba siteye yeni katıldım:) Cuma günü motor aldım. Plaka sigorta bugüne kaldı neyse motorumuzu aldık. Ben bir şey sormak istiyorum. Çanakkalede oturuyorum havalar malum biraz sıcak jikle mandalı nerde olmalı unuttum gitti yardımcı olursanız sevinirim motorun fotoğrafını koyuyorum...