Gokhan_Akin kullanıcısının son içeriği

1. G

Hyosung GV250 Rölanti Problemi

Merhabalar herkese :) Motosikletimi Ankara'da yaptırıp Antalya'ya nakliye ile getirttim nihayet, o zaman usta yapıp bitirdiğinde motorun başındaydım böyle bir sıkıntı yoktu. Ancak Antalya'ya getirdikten sonra şöyle bir sorun ortaya çıktı, sanırım bir hortumun veya bir kablonun çıkmasından...
  2. G

Tali Yoldan Çıkan Araba %100 Kusursuz

Selamlar herkese. Dün talihsiz bir kaza yaşadık eşimle birlikte. Eşimle merkezde iş aramaya çıktık, dönüşte tek yol üzerinde çift şerit daracık anayolda giderken çıktığım yokuştan debriyajla inip yukarı doğru yokuşu tırmandım ve yokuşu çıkana kadar yol görünmüyor. Çıkar çıkmaz sağ yönümdeki tali...
  3. G

Hyosung GV250 uyumlu Koruma Demiri

Selamlar, dün 2010 model 24000 kmde bir Hyosung GV 250 aldim (S&T Kanuni olarak geçiyor), ancak koruma demiri yok, 450 TL'ye buldum bir tane o da vites pedalını engelliyormus sanırım ve felaket pahalı, yurtdışından sipariş etsem 1 hafta sonra uzun yola çıkıp sehir degistircem ama kesin degil...
  4. G

Egzoz contası değişimi

Merhabalar herkese. 3 ay önce ilk motorumu aldım nihayi seçimim ikinci el bir Kuba XR-125 Plus oldu. Şimdi şöyle bir sorum olacak ki, ben motosikletin birçok seyini servissiz kendim halletmeye çalışıyorum. 2 hafta kadar önce motosikletin egzozla silindirin birleştiği yerden pat pat pat ses...
  5. G

2. El Motosiklet Satışında Yaşanan Problem

Merhabalar. Uzun bir zamandır forumu takip ediyorum ilk motosikletimi 3 ay önce aldım bu forumun da büyük bir etkisiyle. Uzun süredir de katılıp bir konuya yazmak dahil olmak istiyordum bugüne kısmetmiş :) Bugün bir arkadaşımın motorunu Çeşme'de İzmir'den gelen bir arkadaşa sattık. Motor sıfır...

Yeni mesajlar