gokhan851 kullanıcısının son içeriği

1. gokhan851

TV yayınlamıyor bari ben yayınlayayım.

Geçtiğimiz haftasonu 2021 TMF GP şampiyonasının 4. ayağı (son yarışı) düzenlendi. Haberi olanımız vardır, olmayanımız vardır, belki izleyebileceği bir aracı yayın olsa hiç kaçırmadan takip edebilecek kişiler vardır. Her neyse malumunuz motorsporları ülkemizde ısrarla göz ardı edilmekte. Ve onca...
  2. gokhan851

Darlık - Teke - Şile Gezisi (Virajlar, virajlar, virajlar)

Merhaba, aşağıda Jackal Riders grubu tarafından, hafta sonu düzenlenen İstabul/Şile gezisinden bir kesitin video linkini bırakıyorum. Videoda geçtiğimiz kısım Teke ile Şile arasındaki meşhur bol virajlı yol. Çok eğlendik, özellikle viraj severlerle paylaşalım istedik ;) (Rüzgar sesini telafi...
  3. gokhan851

Teke-Darlık-Şile Hava Durumu

Arkadaşlar, gökyüzü gri bulutlarla dolu ama hava durumu yağmur yağma ihtimalini yok denecek kadar az gösteriyor. Tahmini olan var mı, yağar mı?
  4. gokhan851

Dik yokuşta U Dönerken...

Merhaba, Daha geçen haftasonu pistte tur zamanı kovalarken, bu haftasonu çok saçma bir şekilde motosikleti yatırdım. Olay şu şekilde oldu; Bir kafe çıkışı aslında hiç gerek yokken, çok dik ve nispeten dar bir yoldan u çekmeye çalıştım fakat tam U nun ortasında, öncelikle bakışımı kaybettiğim...
  5. gokhan851

İlk pist deneyimi: Uşak Supermoto Pisti (Video içerikli)

Merhaba, Yıllardır SS motosiklet kullanmama rağmen, bir türlü piste çıkma fırsatını yakalayamamıştım. Geçtiğimiz hafta sonu bu talihsizliğim sona erdi ve ilk pist deneyimimi yaşamış oldum. Uşak pisti çok küçük bir pist olduğu için çok kısa sürede piste uyum sağladım. Birçok video çekme...