Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba
motoru biraz sıkıştırınca hava filtresine yağ atıyor karter havalandırma hortumundan buna nasıl çözüm bulabılırız sadece uzun yol yapınca oluyor 10 40 yağ kullanıyorum
Merhaba arkadaşlar bayramda çanakkaleye gidicem tabiki kamp olacak tavsiye edeceğiniz kamp yerlerini paylaşırsanız sevinirim.Ücretli kampinglerde olabılır.Özellikle gelibolu yarımadası tarafı tercıhımdır.:)
merhaba bu gün plaka işlememi yaptım yapacak arkadaşlara da faydalı olur diye yazıyorum
motoru aldığım yerden evraklarım tamdı sadece EK-1 formuna ve gerekli kağıtların (kimlik, ve evrakların fotokopileri) 30 tl verdim randevum yoktu sırayı bekledım sıra geldi evraklarımı aldılar toplam 15 dk...
Yuki Gold Fox-S modeli için nette bilgi bulmak zor motoru alırken araştırmama rağmen pek bilgi bulamadım ve motoru aldım PİŞMANDA olmadım.Diğer kullanıcı arkadaşlarla bilgileri paylaşmak alıcı olan kişilere amacım yardımcı olmak.
SELE
Goldfox-S benzinli touring motosiklet selesi...
Selamınaleyküm
İstanbul/Gaziosmanpaşa'dan aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.
İlk motorum mondial drift ehliyetimide çok şükür almış bulunmaktayım.
Acemilik dönemindeyim.(öneri,görüş ve tavsiyelerinize açığım.)
Yenı yılınızın hayırlara vesile olması dilerim.
İyi forumlar :)