gNsTr kullanıcısının son içeriği

1. G

Ücretsiz Güvenli Sürüş Eğitimi var mı?

Motomax ile görüşüp size döneyim sağolun
  2. G

Malesef.. Hondanın eğitimleri var lakin eğitim başı 7bin filan 3-4 eğitim almaya kalksan iyi para
  3. G

Elbette haklarıdır. Lakin bu mesele can güvenliği meselesi olduğundan devlet,stk vb kurumlar tarafından ulaşılabilir olması gerekiyor.
  4. G

Aslında bu işin dernek belediye vs yaygınlaştırılması lazım
  5. G

İstanbul için Varsa paylaşırsanız sevinirim yoksa parayla şuralar iyidir dediğini yer tavsiyelerinede açığım.
  6. G

Motosiklet Sürmelimiyim?

Hepinize teşekkür ediyorum tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
  7. G

Motosiklet Sürmelimiyim?

Bir süresir aklımda olan ve ehliyete yazılmam ile gerçeğe dönüştürmeye yakınım. 125cc scooter alacağım (sh-pcx vs). Günde yaklaşık 40km yol yapacağım. Yol güzergahım güzel sakin 2 şerit. İstanbul Kurtköyden şileye giden otoban. Lakin o kadar çok olumsuz haber duymam ve etrafımdakilerin negatif...
  8. G

YURT DIŞINDAN ELDİVEN VE MONT

9. G

Teşekkürler öyle düşünüyorum. Şuanlık eldiven ve mont araştırmasına geçemedim ayrıntılı araştıracağım inşAllah
  10. G

Arkadaşlar almanyadan gelecekler var Mont Ve Eldiven almayı düşünüyorum fiyatlar daha ucuz. Tavsiye edebileceğiniz var mı bazen yarı fiyatına bile gelebiliyor malum. Bütçe: mont 5-10bin arası almanya için verebilirim
  11. G

Hangi Kaskı Almalıyım?

Storm 2 nasıldır zahmet olmazsa karşılaştırırmısınız fiyat farkına değer mi?
  12. G

Hangi Kaskı Almalıyım?

Bazılarının beğenmeyeceği ama bütçeye uygun gözüme çarpan Ls2 Rapid-Storm-Stream var. Diğer markalara pek aşina değilim bütçe olarak 5-6 civarı yoklayabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim önerilere açığım..