Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar :) Motorum 2016 model Rks titanic 150. 2-3 hafta önce havaların soğuması ile birlikte sorunum baş gösterdi ancak birden bire başladı. Bir arkadaşı ziyarete gitmiştim sıkıntısız çalıştı, gece dönmek için motoru çalıştırdım tek marşta çalıştı ancak soğuktan stop etti ve bir daha...
Herkese merhaba :) Geçen gün bir konu açmıştım editleyemediğim için yeni bir konu daha açmak durumunda kaldım. Rks 150 ile ufak bir kaza geçirdim, biraz sürüklendi motor. Egzozdan kaynaklı bir sorun sanıyordum ama değilmiş. Bu gün motorumu tekrar kontrol ediyordum gözümden kaçan birşey varmı...
Herkese merhaba:).Rks 150 ile geçtiğimiz pazartesi günü kavşakta buzlanma sonucu talihsiz bir kaza geçirdim. Motorumla birlikte asfaltı öptük malesef :) 5-10m sürüklenmeme rağmen neyse ki ekipmanlar sayesinde bir şeyim yok. Ancak motor için aynı şeyi söyleyemiyorum.:salut: Koruma demiri büyük...