Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam ben başka siteden bakmıştım o yüzden size yalnış söylüyor demiştim ama attığınız linkte gerçekten tp sensörü olduğunu söylüyor bakalım onu takınca sorun çözülücek mi şimdiden teşekkürler
1740773430
şimdi bazı cihazları istediğin kadar tamirci ol kolay erişip alamıyorsunuz maalesef almaya...
sebebini çok merak ettim gerçekten reis açıklar mısın
1740771025
buraya baktım fakat sadece 7. arızaya kadar doğru gösteriyor benim arıza için silindir sensörü diyor lakin spacy de hatta genel motorsikletlerde öyle bi sensör bulunmamakta sanırım beyinin genel olarak arabalarla beraber kodlarını...
cümleten selamun aleyküm honda spacy 110 motorum önceden tek tük yapsada şimdi sürekli 8 arıza ışığı vermeye başladı 5 6 kere 8 arıza ışığı verdikten sonra sürekli sönemden yanmaya başlıyor motorun gidişinde çekişinde hiçbir problem yok sadece tedirgin ediyor bu ışık kendim de motorsikelt...
kesinlikle ne olursa olsun gs 1250 veya xl 650 ikisi arasında çok fark var biliyorum mesela gs in üst düzey amortisör sistemi ve yolda ayrodinamikten kuş gibi gitmesi veya kara düzen transalpin neredeyse hiçbi güven vermeden ölümsüz v motorunu iliklerine kadar hissettirmesi bide haliyle...