GkRR kullanıcısının son içeriği

1. GkRR

Motosikletlerde ayaklık neden soldadır?

Güzel olabileceğini düşündüğüm bir soru az önce kafemizde (TuBrothers) ta dönen bir muhabbetti. Motosiklet yan ayaklığı neden sol taraftadır? Bilen arkadaşa yıkama hediye edilecektir.
  2. GkRR

Motosiklet Yıkama ve kahve hakkında (TuBrothers Coffee)

Merhabalar; Daha önceden belki hatırlayanlar olabilir bir konu açmıştım Hayallerimizi Gerçekleştiriyoruz diye ve siz değerli dostlarımızdan fikirler alıp uygulamıştık. Şimdi çok şirin ve samimi bir dükkân halini aldık ve Vefa borcumuz ödemek adına: Motosiklet.net ten gelen arkadaşlarımıza...
  3. GkRR

Hayalimizi Gerçekleştiriyoruz :)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşündüğümüz ancak bir türlü cesaret edemediğimiz ve ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz içerisinde motoyıkama,sıcak soğuk sandwichler,profesyonel kahve çeşitleri,ızgara köfte,wraplar ve olmazsa olmaz çay :) Ataşehir de şuan hala tadilatıyla uğraşıyoruz fikirlerinizi...
  4. GkRR

Selamlar MT ailesi Acemi ve yaşlı RR cıda burada

Merhaba arkadaşlar, Pcx ile başladığım yolculuğa cbr250r ile devam edip Mt7 ile pekistirdim 5 senenin sonunda artık rr a binme vakti geldi dedim ve sonunda 600 rr sürücüsü olarak aranizdayim.neredeyse 4 5 senedir MT yi takipteyim çok şey öğrendim sayenizde e artık bende üye olma zamanım...

Yeni mesajlar