Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese, hem motosiklette kullanabileceğim hem de pc bölmesi olan bi sırt çantasına ihtiyacım var bütçe 200 liraya kadar çıkabilir. Tavsiyeleriniz var mı? Motosiklet sırt çantalarında olur mu pc bölmesi?
1 haftaya kadar bi Duke 200 alacağım ilk motorum olacak, İstanbul içi kullanılacak genelde.
Kask önerileriniz nelerdir hangi markalara bakayım?
Bütçe 800e kadar çıkabilir. Çok daraltmak istemiyorum önerilerinizi o yüzden tek isteğim güvenli olması şart. Bir de ricam önerdiğiniz kaskın...
İlk motorumu almak için tarzımı kesin belirledim şimdi modele karar vermem gerekiyor çok araştırdım ama yine de fikir almanın sakıncası yok.
Motoru İstanbul'da kullanacağım. Boy 182 Kilo:80. Görünüşe önem veriyorum ve 2. el temiz az kmli bir şey düşünüyorum. Bütçem 4000-7000 civarı. Almayı...
İstanbul'dan aranıza katılıyorum adım Gökhan, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve reklam mezunuyum yaş 23. Yakın zamanda ilgilenmeye başladım motorculukla, birkaç haftaya Asya X6 alarak resmi olarak motorcu olacağım net karar vermedim ama X6 olacak büyük ihtimal. Herkese iyi forumlar. :)