Gjea kullanıcısının son içeriği

1. G

Rs200 satıp eski r25 alınır mı

2024 model rs200 var ilk acemiliğimi attım şuanda eski yıl modelden de olsa r25 olsun düşüncesindeyim. Rs200 ümü satıp 2015 model felan bile olsa r25 alsam mantıksız bir karar olur mu
  2. G

Bu yazlık eldiven nasıl

Yaz boyunca işe gidip gelirken şehiriçi kullanacağım https://ty.gl/qzuz1nmzox İşimi görür mü acaba yada 3000 civarı bir öneriniz olur mu
  3. G

İlk defa motor aldıktan sonra dikkat edilmesi gerekenler

Konuyu motosikletler hakkında daha minimum seviye sahibi ve yeni ehliyet almış biri olarak açıyorum. Sadece işe gidip gelmesi sorun haline geldiği için motosiklet satın alan ve aldıktan sonra bu işten keyif alan, ilgisini çeken birine ne öneride bulunursunuz? Özellikle bu sıfır motor aldıktan...
  4. G

Ekipman önerisi lütfen

Ehliyetimi yeni aldım ve 1 haftadır Rs 200 sürüyorum ama sadece Hjc F70 kaskım var Yazlık Eldiven 2 - 2,5k 3 mevsim Mont - 5k Pantalon - 2k Ayakkabı 2-3k Bu bantlarda ne alabiliriz acaba?
  5. G

Yeni Rs200 neden arıza lambası yakar

3günlük motorum daha 49 km de arıza lambası yanıyor neden olabilir acaba? Yanıp sönme durumu yok hep ışık yanıyor 15 km felan gittim sönmedi. Sadece dün akşam kaldırıma çıkmaya calistigimda birinci viteste çok fazla gaz verdim motor bayağı bağırdı bunun etkisi olabilir mi?
  6. G

Yeni motorda sigorta ve kasko konusunda hangi markalar iyidir?

Merhaba, Pulsar serisi yeni bir motor almaktayım. Yeni motorda sigorta ve kasko hakkında yardımcı olabilir misiniz hangi firmalar iyidir?

Yeni mesajlar