gisicin kullanıcısının son içeriği

1. G

Motorum zincir hizasına kadar suya battı. (resim)

Dün sahil kenarında denizin taşması sonucu zincir hizasına kadar suyun içinde kaldık. Mecbur çalıştırıp sürerek çıkardım motoru. Hava filtresine su kaçmış gibi gözükmüyor. Şimdilik fark ettiğim ayaklığı açınca motorun stop etmemesi ve ön tekerden gelen yüksek sesli gıcırtı (önceden dönüşlerde az...
  2. G

Standsız Zincir Temizliği/Yağlama

Merhaba, hyosung marka gv250 model motosikletimin zincirinin yağ ve temizlik zamanı geldi. Ama elimde arka tekeri kaldıracak bir stand yok. Orta sehpası olmayan bir motor. Yan ayağada çok güvenmiyorum malesef. Boş yola çıkarıp iteklemek dışında bir taktiğiniz/tekniğiniz varmıdır temizlemek için...
  3. G

Kırılan peg ve takılan vites

Merhaba herkese. Bugün çiçeği burnunda hyosung gv250 mi apartmana sokmaya çalışırken sol ön pegini kırdım. Alelacele servise gittim ama parça yok hiçbiryerde. Bulamıyoruz. Hyosung source dan alayım dedim ama ödeme şekli sadece paypal kabul ediyor ve malum türkiyede kapalı paypal. Yerine...
  4. G

Başkası adına ruhsat çıkarma

Merhaba, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama değil ise moderatörler ilgilenirse sevinirim. Birkaç hafta önce aldığın motorun faturası elime yeni ulaştı. Ancak galeri faturayı kredi kartı sahibi adına kesmiş. Yani babam adına. Babam şuan şehirdışında ve yanıma gelme imkanı yok. Bugün...
  5. G

Chopper'ı merdivenden çıkarmak

Merhaba herkese. İlk mesajım olarak aklıma takılan bir problemi paylaşmak istiyorum. 1 hafta önce ilk motorumu aldım ama apartmanda park yeri problemi yaşıyorum. Yaşadığım apartmanın kendine ait bir açık otoparkı var ancak güvenliği yok. Malesef bulunduğum mahalle de pek güvenli biryer değil...

Yeni mesajlar