Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2005 Mayıs sonu trafiğe çıkışlı 1000 bakımı servisinde yapılmış ruhsat sahibi olduğum motorumu şahsi nedenlerden dolayı satıyorum. Herhangi bir kazası yoktur. Aşağıdaki fiyata brandası ve hammal örgüsü ve kdv dahildir. Şirket üzerine kayıtlı olduğu için fatura keseceğiz. Alıcı talep ederse 200...
2005 Mayıs sonu trafiğe çıkışlı 1000 bakımı servisinde yapılmış ruhsat sahibi olduğum motorumu şahsi nedenlerden dolayı satıyorum. Herhangi bir kazası yoktur. Aşağıdaki fiyata brandası ve hammal örgüsü ve kdv dahildir. Şirket üzerine kayıtlı olduğu için fatura keseceğiz. Alıcı talep ederse 200...
1 kere deneme harici hiç giymedim. Çok orjinal bir model.. Dana derisi ve orjinal Harley Davidsson deri mont 450 €...
Yurt dışından kendim getirttim bedeni bana büyük olduğu için satıyorum...Yurt içinde eğer bu modeli bulabilirseniz 600-700 € dan aşağı olacağını sanmıyorum...Bedeni XL, boyu...
herkese selam,
:king: Jinlun 250 cc motor nakit alıcısıyım...Motorun km si, rengi ve aksesuarlarına göre 3000 ytl ile 3300 ytl arasında verebilirim. Kullanmak için alıyorum ticaretini yapmıyorum. :king: :bestmt: satmayı düşünenler ceptende arayabilir...0505 3352074