gılman kullanıcısının son içeriği

1. G

Ara Yağ Bakımı ve Servis

yağ için ilk servis motul koymuştu ikinci gittiğim aynı zamanda kawasaki servisi olan putoline koymuştu sizin öneriniz var mıdır?
  2. G

Ara Yağ Bakımı ve Servis

rutin 5000 baklımlarında zaten servise götüreceğim orda kayıt oluşturulur diye düşünüyorum. Motor kendisi kayıt tutmuyordur heralde o kadar teknoloji koyduklarını düşünmüyorum. Yağ ise trendyolda motul 3000 10w-40 1 litresi 220 tl. 3 şişe alsam 2 bakım götürür. oda bakım başı 330 liraya gelir...
  3. G

Ara Yağ Bakımı ve Servis

Selamlar, Motorum 2024 250NK. Şu an 1500 kmde. Normal bakım aralıkları 5000 de bir. Ben motoru uzun zaman kullanmak istediğim için 2500 de bir ara bakım yapmak istiyorum. Kendim yapabileceğime eminim. Serviste bakım ücreti 1800 lira. Kendim motul yağ alıp koysam 325 liraya denk geliyor. Motor...
  4. G

250nk Yazılım Güncellemesine Para İstenmesi

UMAyı aradım biraz önce. Müşteri temsilcisi önce sorunun kronik olmadığını iddia etmeye çalıştı. Bize öyle bi bilgi gelmedi falan dedi. Bi modelin bundan daha iyi bilinen sorunu olamaz heralde. Sonradan durumu anlattım para istiyorlar dedim. Sökülüp gönderilmesi lazım dedi. 2 hafta sürer dedi...
  5. G

250nk Yazılım Güncellemesine Para İstenmesi

Geçen aralıkta 250nk aldım. Şu an 300kmde. Yağmur yağınca fan açma sorununu bilerek aldım fakat servislerde bunun yazılım güncellemesiyle çözüldüğünü söylüyorlardı. Yaşadığım şehirde 3 tane servis aradım aldığım yerde yazılım atmak için cihaz yokmuş beyni söküp fabrikaya göndermemiz lazım...

Yeni mesajlar