gezginbekir kullanıcısının son içeriği

1. G

Aliexpress'ten ayarlı ön amortisör başlığı almak

İyi günler herkese, Mevcut Honda Tralsalp xl 700 için ön amortisörleri şehir içi kullanımında daha stabil hale getirmek istiyorum. Ön freni sıktığımda ciddi bir öne yığılma oluyor. Arazi koşullarında da yumuşak olması gerekiyor. Ben de çareyi ön amortisör sertliğini yol durumuna göre ayarlamayı...
  2. G

%10 ek Covid vergisi ne zaman kaldırılacak?

Arkadaşlar %10 ek Covid vergisi Eylül ayına kadar alınacak diye gelmişti, ne zaman kalkacak konu hakkında bilgisi olan var mı?
  3. G

MT 07 yerden yükseltme

Arkadaşlar herkese selamlar. Yabancı sitelerde MT07'yi touring motora dönüştürme konusunda bazı araştırmalar yaptım. Gidon ve gösterge panosunu yükseltme, tur camı ekleme, alt motor koruma, arka ve yan çantalar vs. genelde yapılan işlemler. Fakat ben bunların yanında ön süspansiyon tapasına...
  4. G

Ankapark yarış pisti olsun.

Değerli arkadaşlarım malum Başkentimizde pist yok ve motosiklet kültürü de bir türlü oturmuyor maalesef. Ayrıca yollarda hız tutkusunu tatmin etmeye çalışan gençlerimiz de ciddi kazalar geçiriyor. Malumunuz üzere Ankapark kapalı ve geleceği hakkında da ne yapılacağına henüz karar verilmedi...