GeVeZe kullanıcısının son içeriği

1. GeVeZe

Hayabusa Egzost

arkadaslar bundan 5 sene kadar evvel bir hayabusa almıştım. üzerinde devil egzos var tek taraftan cıkışlı. diger tarafı tıpa ile kapatmıslar. motor biraz fazla yakıyor. servis digeri egzosu olmadığı içi bilgisayarda kalibre tutturamadığını soyledi. çift tüp egzos almaya karar verdim. akrapovic...
  2. GeVeZe

Hyosung kaza / yedek parça

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21248 Eylul basında yapmıs oldugum kazayı forumlarda paylasmıstım. Olaydan bı kaç hafta sonra dayanamadım gittim bi hayabusa aldım. Ancak kaza yaptıgım GT250 R halen serviste yedek parça beklıyor. Servisin soylemıne gore suclu Hyosung ana...
  3. GeVeZe

satılık Hyosung GT 250R[u]

2006 model agustos 2006 trafık cıkıslı Hyosung GT 250 R işlerim cok yogun oldugu ıcın ancak hafta sonları bınebıldım oda kız arkadasımdan fırsat kaldıkca :) :) 1000km de, garajda sakladım.... çiziksiz... http://www.aygunmotor.com/v2006/urun_detail.asp?urun_id=1441 Fiyat: 7.750YTL 5323400520...
  4. GeVeZe

Kaza: Hangi serit bizim için doğru?

Yaklaşık olarak 2 ay önce bu foruma uye oldum ve 1 ay once motor sahibi oldum. Uzun zamadır burda yazılanları yalnızca okuyordum. İlk mesajımı bir kaza haberiye atmak kısmetimmiş... Yaklaşık 1 ay kadar Yeşilköy içinde pratik yaparak sürdüğüm motorumla bir gün işe gitmek zorunda kaldım...
  5. GeVeZe

Kaza: Hyosung GT250R ile sağdan giderken....

Arkadaşlar yaklaşık bir ay kadar once Hyosung GT250R motor aldım ve motor serüvenim başladı. Artık 1 ay geçmişti ve mahallem Yeşilköyden çıkıp ara sıra Istanbulda tur atıyordum. Geçen hafta işten dönerken sağdan sağdan usul usul araba gibi şeridimden gidiyordum. Solumda (orta şeritten gidiyor)...
  6. GeVeZe

başlarken hangi motor?

Motor ehliyeti yeni alacağım ve butun 2 tekerlek tecrubem, uzun yıllar profesyonel gibi bisiklet kullanmak ve 3-5 defa su tek vitesli mopetleri kullanmaktan ibaret... Tarzım race.... Ancak motor seçiminde kafam cok karışık... Uzun vadeli kullanmak istedigim makina CBR 600. Buna alısmak ıcın...

Yeni mesajlar