Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar bugün saat 17.15 civarı motosiklet ile seyir halindeyken jandarma trafik tarafindan durduruldum. (not: yasım 17 a1 ehliyet var) Ardından 2 tane ehliyetsiz kisinin motorunu teslim almam için belge imzalatti. Kisileri tanimiyorum dedigim halde imzalattılar. Basıma herhangi bir is gelir...
Herkese günaydın değerli kardeslerim. Suan aktif olarak 125cc naked (ktm duke2023) kullaniyorum. 2023 model kawasaki ninja 400 veya 2018 cbr500 arasinda kaldim. Sizler ne onerirsiniz? Nakeddan racinge gecerken zorlanir miyim? Ne gibi + -ler vardir? Bu motor cunku kivrakligi ve hareket kabiliyeti...
Merhaba dostlar, aralık 2023'te 23 model 125duke satin aldim 2. el. Motosikletim 700kmde idi ben de gidip yağını değiştirdim yetkili serviste ve o zamandan beri kullanıyorum. Şimdi 2600km oldu. Rodajı özenle yaptım ama motor hakkında bazı problemlerim var. Motor çok sessiz çalışıyor ve 6. vites...