Ged kullanıcısının son içeriği

1. G

CC Yükseltme - Motor Önerisi

Beverly cok guzel gorunmeyebilir ama @ACT nin de dedigi gibi sehir icinde de uzun yolda da uzmez. O kasada o motor gayet ceviktir. Ayrica piaggionun kalitesi yuksektir. Butcen dahilinde temiz ikinci elini bulursun. Yine scooter olarak vespanin 250 ccleri de cok kaliteli ve atik makinalardir...
  2. G

CC Yükseltme - Motor Önerisi

O zamana F1000GSA olur o😂
  3. G

A1 Ehliyet İçin Fiyat Performans Motor Seçimi

Butcesine uymuyor🙄
  4. G

A1 Ehliyet İçin Fiyat Performans Motor Seçimi

Cub ama dedigin seylerin hepsini yapar. Alip saglam bir bakim yaptirsan bile elinde para kalir. https://shbd.io/s/AJfIYjcr
  5. G

Kawasaki Vulcan S

Vulcan s ile o dere kenarina nasil inip, oradan geri cikacaksin? @Cyan in da dedigi gibi vstrom ve benzeri uzun bacaklilar bu konuda daha iyi. Dere kenarina inmem dersen ve cok aklinda kalacaksa da ikinci el temiz bi vulcan s al. Denemis olursun, aklinda kalmaz. Begemeyip satarsan daha az zarar...
  6. G

RKS Reale 125X Mi Voge SR1 Mi alınmalı ?

Rektifoye sonrasi nekahat doneminde sanirim🙄
  7. G

Benzin İstasyonunda İlginç Kurallar

Ben asil buradan kofteye nasil evrilecek konu onu merak ediyorum🙄
  8. G

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Baslik sahibi artik konuyi takip etmiyor olabilir😂
  9. G

Yaz sıcakları Hk.

Artcinin olusturacagi tehlikeden ziyade yerel abazanlarin olusturacagi tehlike daha fazla bence. Yakalarlar valla😂
  10. G

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Muhtemelen yaptigi masrafi cilartmaya calisiyor
  11. G

sport touring tavsiyesi

VAr var, avrupada muhtelif yerlerde de gordum ama @espresso nun dedigi gibi yemezsin😂
  12. G

sport touring tavsiyesi

Sana eski usul geliyor olabilir ama benim cocuklugumda tavuk doner yoktu. Sonradan et donefe ucuz alternatif olarak cikti. Pis esnaflar icine deri meri ne varsa basardi. O zamanlar tavuk doner = fakir😂 Sonra bazi bazi tavuk donercilerin vitrininde "derisiz" diye yazmaya basladi. Bu gunlerdeki...
  13. G

sport touring tavsiyesi

Yunanistanda tirnak pide icinde servis ettikleri tavuk gyro guzel bence. Hee doner dedin mi benim icin kiymasiz ve agirlikli kuzu etinden yapilanidir. Dana etinden olup da cok guzel olanlari da var tabi.
  14. G

sport touring tavsiyesi

Bakim,icin 3 tavuk doner fazla. Memlekette tavuk doner kac para unutmussun😂
  15. G

YBR 125 90 bin kmde 30 bin TLye alınır mı?

Sebebino tahmin ettim de, insan canini emamet ettigi bir seye nasil bu kadar kotu davranir onu aklim almadi. Bir de kontak her anahtarla calisiyorsa gecmisinde calintilik bir durumu clvardir diye de suphe ederim.