gazozcocuu kullanıcısının son içeriği

1. gazozcocuu

Yardımınıza ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar PEUGEOT geopolis 250 model scooter motora sahip oldum ancak şöyle bir problemim var aküsünü değiştirmek amacıyla bagajdan aküyü çıkarttım ve dalgınlıkla bagajı (seleyi) kapattım. ve şu anda bagajı açamıyorum. çünkü bagaj sadece kontak çevrildikten sonra açılıyor immobilizer...
  2. gazozcocuu

Yardımınıza ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar PEUGEOT geopolis 250 model scooter motora sahip oldum ancak şöyle bir problemim var aküsünü değiştirmek amacıyla bagajdan aküyü çıkarttım ve dalgınlıkla bagajı (seleyi) kapattım. ve şu anda bagajı açamıyorum. çünkü bagaj sadece kontak çevrildikten sonra açılıyor...
  3. gazozcocuu

bilgisi olan varmı marka : fym model : fy250

Arkadaşlar kafama takıldı merak ettim bileniniz var mıdır bilmem ama FYM motor / FY250 adlı modele Suzuki servisi bakıyormuş sanırım doğrumudur ? Bu motor hakkında neler biliyorsunuz ? Paylaşırsanız memnun olurum teşekkürler lütfen sadece çin malı deyip geçmeyin ki çin malı mı değilmi...
  4. gazozcocuu

ufak tarzada racing model arıyom

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. inşallah bir motor alabilirsem sadece sanal olarak değil asfaltlarda da aranızda olucam.tabiki bunun için başlıkta yazıdğı gibi sizlerin tavsiyesini bekliyorum.. motorları oldum olası severim ancak racing tarzına ayrı bir sempatim var. daha önce...