Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese, iki motordan birini alacağım fakat kararsızım. Dahan önce hiç 4 silindir ve szuki motosikletim olmadı. İkisinden birini 0 alacağım sizin görüşünüz nedir? Tecrübelerinizi ve değerlendirmelerinizi paylaşabilir misiniz?
Herkese merhabalar. Türkiye şampiyonası bu yıl tuzlada olacak yarışları izlemek için bilet almam gerekiyor mu nasıl seyirci olarak katılabilirim saat kaçta başlıyor saat kaçta bitiyor gibi bilgileri maalesef TMF sayfasında bulamadım bu konuda bana destek olacak bilgi verebilecek birisi var mı?
Merhaba GoPro Hero 8 Black kullanıyorum malum kameranın mikrofon girişi olmadığı için go pronun mikrofon adaptörünü aldım mikrofon olarak ise boyanın bir mikrofonunu aldım fakat ektiğim videolarda sesim sadece sol kulaklıktan geliyor bunun sebebi nedir bilen var mı?
Herkese merhaba 450 NK için DNA hava filtresi satın aldım. Bu filtreler testlerde de belirtildiği gibi performansı arttırıyor mu? Kullanan ve ya tecrübesi olan birisi varsa bana bilgi verebilir mi?
Arkadaşlar selam. Benim gibi balık hobisi olan abilerim kardeşlerim varsa motosiklette spin oltayı nasıl taşıyabileceğim konusunda bana destek olabilir misini? 450 nk kullanıcısıyım.
Merhabalar, FC Motodan eldiven satın almak istiyorum kargo bedeli dahil 110 Euro gibi bir ücret tutuyor gümrüğe takılma olur mu? Takılırsa gümrük vergileri ve işlemleri ortalama ne kadar ücret ve zamanımı alacaktır bilgi verebilir misiniz?
Merhaba bu ay içinde 450 nk almayı düşünüyorum kullanan var ise tecrübelerini benimle paylaşabilir mi? Alternatif motor önerebilir mi bu fiyat bandında?