garip.mv kullanıcısının son içeriği

1. G

MT 09 - SZUKI GSX S 1000

Açıkçası viraj yapıyorum çok sık şekilde birde işe git gel
  2. G

MT 09 - SZUKI GSX S 1000

Teşekkür ederim. Açıkçası pek öyle söylemelerine gerek yok internette de pek yorum bulamadım baya kararsızım Szukiye hala daha yakınım ama.
  3. G

MT 09 - SZUKI GSX S 1000

Merhaba herkese, iki motordan birini alacağım fakat kararsızım. Dahan önce hiç 4 silindir ve szuki motosikletim olmadı. İkisinden birini 0 alacağım sizin görüşünüz nedir? Tecrübelerinizi ve değerlendirmelerinizi paylaşabilir misiniz?
  4. G

150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

Maximum 150.000 TL bütçem var
  5. G

TMF TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASINI NASIL SEYREDEBİLİRİM!

Herkese merhabalar. Türkiye şampiyonası bu yıl tuzlada olacak yarışları izlemek için bilet almam gerekiyor mu nasıl seyirci olarak katılabilirim saat kaçta başlıyor saat kaçta bitiyor gibi bilgileri maalesef TMF sayfasında bulamadım bu konuda bana destek olacak bilgi verebilecek birisi var mı?
  6. G

GO PRO HERO 8 BLACK HAKKINDA

Merhaba GoPro Hero 8 Black kullanıyorum malum kameranın mikrofon girişi olmadığı için go pronun mikrofon adaptörünü aldım mikrofon olarak ise boyanın bir mikrofonunu aldım fakat ektiğim videolarda sesim sadece sol kulaklıktan geliyor bunun sebebi nedir bilen var mı?
  7. G

DNA Spor Hava Filtresi

Herkese merhaba 450 NK için DNA hava filtresi satın aldım. Bu filtreler testlerde de belirtildiği gibi performansı arttırıyor mu? Kullanan ve ya tecrübesi olan birisi varsa bana bilgi verebilir mi?
  8. G

NAKED MOTOSİKLETTE SPIN OLTA TAŞIMA

Arkadaşlar selam. Benim gibi balık hobisi olan abilerim kardeşlerim varsa motosiklette spin oltayı nasıl taşıyabileceğim konusunda bana destek olabilir misini? 450 nk kullanıcısıyım.
  9. G

FC Moto'dan 30 EURO Gümrük Yasasından Sonra Alışveriş Yapmak

Merhabalar, FC Motodan eldiven satın almak istiyorum kargo bedeli dahil 110 Euro gibi bir ücret tutuyor gümrüğe takılma olur mu? Takılırsa gümrük vergileri ve işlemleri ortalama ne kadar ücret ve zamanımı alacaktır bilgi verebilir misiniz?
  10. G

CF MOTO 450 NK ALINIR MI ?

Merhaba bu ay içinde 450 nk almayı düşünüyorum kullanan var ise tecrübelerini benimle paylaşabilir mi? Alternatif motor önerebilir mi bu fiyat bandında?
  11. G

250 NK GRENAJ VİDASI KAÇ MM?

Herkese merhabalar, CF Moto 2022 250 NK grenaj vidası boyutu kaç mm dir? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? :)

Yeni mesajlar