gargaburun kullanıcısının son içeriği

1. gargaburun

motorsiklet ön cam modifiye( ybr125)

Cümleten merhabalar, Ybr için aldığım ön cam, aynalara monte edilen cinsten, O şekil sürüş konforundan rahatsız oldum, Aklıma böyle bir fikir geldi, 3 adet kalın büyük boy cırt kelepçe ile sabitledim, taş gibi oldu :) Câmi siyaha boyamıştım, cok karanlık oldu Görseli, sonra aklıma böyle bir...
  2. gargaburun

2007 ybr icin parca seciminde yardim lütfen

cümleten selamün aleyküm, gecen hafta bir konu acmistim,kuba ile boxer arasinda gidip geliyordum,son dk cbr150 ye direksiyon kirsamda,yakinimda bulamadim, ybr cikti karsima bunu aldim,ilk defa japona binecegim:) motoruma sececegim parcalar, 2007 ybr icin uygun deyilse lütfen uyarin:) ön...
  3. gargaburun

2 sinden biri olmali ama hangisi?

tekrar dan merhabalar,vitesli tecrubem kisa oldu 3 ay kadar anca olmustur,bundan dolayi,iyice kavramak icin ilk etapda fazla masraf etmek istemiyorum, aklimda ybr yahut honda var lakin,2 ci el kredi kartina taksit li bulmak cok zor,gordugum satilik ybr lerin buyuk cogunluguda apachi motoru,hic...
  4. gargaburun

cümleten selamün akeyküm,iyi aksamlar,

merhabalar,ismim kadir, araniza manavgat dan katiliyorum,aklimda bir kac model motor var,son virajdayim, sizlerinde fikirini almak istiyorum,,gorusmek uzere:) not: turkce klavyesi olmayan notebook dan yaziyorum,anlayisiniz icin tesekkurler

Yeni mesajlar