G.A.G.S kullanıcısının son içeriği

1. G

SİZCE HANGİ MOTOR BÜTÇE 90 BİN

Merhaba arkadaşlar 3 arkadaş olarak scooterdan vitesliye geçeceğiz. Çoğunlukla şehir içindeyiz (İzmir) Bütçemiz ortalama 90 bin ve işin içinden çıkamadık. Enduro önceliğimiz ancak onda da mondial var gibi duruyor (çoğunlukla arıza makinası diyorlar) Bu sebepten ötürü artık naked racing...
  2. G

TEMİZLİK ÜRÜNLERİ HK

Arkadaşlar selamlar Scooter için dış yüzey temizlemede ne kullanıyorsunuz ? Detay fırçasıyla kullanabileceğim bir ürün arıyorum ...:)
  3. G

SIFIR SCOOTER TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar mevcutta 125lik hava soğutmalı motorum var ancak arada uzun yola da çıkmayı planlıyorum. Sizce 100 bine kadar hangisi dersiniz? Konum: İzmir :)
  4. G

SATILIK MONDIAL 150 ZAT

SAHİBİNDEN 2006 MONDİAL ZAT 150 AKÜ VE 2 LASTİK YENİ. MUAYENE 2016 MART SONUNA KADAR. BAKIMLARI YENİ YAPILDI. İZMİR/BORNOVA 507 930 35 68
  5. G

0 KM R-125 ?

Selam arkadaşlar 0 km r-125 nereden bulabiliriz izmir'de? :) iz-moto da yokmuş başka bi yer bilen varsa bilgilendirebilir mi ? Teşekkürler :)
  6. G

İZMİR İÇİ SÜRÜCÜ KURSU TAVSİYE EDECEK OLAN ?

arkadaşlar a2 için sürücü kursu tavsiye edebilir misiniz? benim sorduklarım direksiyon dersi vermiyormuş. Ders veren bi yer biliyosanız mutlaka yardımınızı bekliyorum. ( Gönüllü varsa trafiğe kapalı alanda ücreti mukabilinde o da olur :) :mrgreen: )
  7. G

İzmir / Güzelyalı'dan selam

Arkadaşlar herkese merhaba :) Buraya daha önce üyeliğim vardı ancak araya askerlik girince hesabı unuttuğum için giremedim. :mrgreen: Yakın zamanda motosiklet almayı düşünüyorum naked tarzı (ilk motor olacak) bu konuda yardımcı olabilirmisiniz:) Birde Güzelyalı ve civarındaki arkadaşlarla...

Yeni mesajlar