Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuba razore motorum var eski adıyla xcg bi kaza sonucu motorun far, far çerçevesi, yan çerceve, ön çamurluk lazım ama koca Bursa'da bulamıyorum. Bulabileceğim yer var mı?
Kuba razore motorum var eski adıyla xcg motorumun yolda giderken 2 tane üst tabla bilyası düştü Bursada oturanlar bilir burda sevinç diye parça satan yer var oraya gittim yok dedi bursada nerede bulabilirim yardımcı olur musunuz?
Merhabalar cuma akşamı kavşakta motorumla önüme aracın fırlamasıyla kaza yaptım şimdi motorumda bikaç masraf var onları sayayım vites kolu yamuk arka fren pedalı yamuk orta sehpa yan sehpa ve ayak pegleri yamuk ön far kırık bunları kaça yaptırırım sizce bu arada motorum kuba razore
Motorun orta sehpa yamuk sol normalden daha aşağıda sürtüyor bide motorla giderken gaz açıp kapattığımda tak diye bi ses geliyor sebebi nedir bide arka fren balatam bitik kaça yaparlar
Selamın aleyküm arkadaşlar baiımdan geçen olayı ve sorunları anlatmak istiyorum sizde bana yardımcı olmanızı istiyorum
Bugün arkadaşla otururken parkta böyle racing motorcular falan toplanma yeri oraya gittik arkamızdan yunuslar geldi ehliyet ruhsat falan gösterdik motorları bağlayacaklardı...
Merhaba motorda yeniyim kendimi 1.5 ay önce kuba razore 100 alfım sıfır şekilde şuan 1700 km de arka amortisörler ötmeye başladı makine yağı sür dediler nereye sürmem lazım bide arka fren kamyon freni gibi bastıkça basıyorsun en aşağıya kadar bide arka frene basınca da ötüyor iyice ona da...