Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce 11-12 tane motor alıp sattım daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım ya da ben hatırlamıyorum. Nereden alıyor bu motor yağmuru anlamış değilim hala.Motor benzin biter gibi istop ediyor çok zor çalışıyordu.Jikle açmadan mümkün değil çalışmıyordu jikle kapatınca otomatikmen gaz yemeyip...
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu motorlar nasıldır kullanan var mı? Çift silindir olmasıyla dikkatimi çekti a1 ehliyetim olduğu için gözü fazla yükseklere dikemiyorum bunu buldum da var mıdïr kullanan bilen nasıldır bunlar? Bu olmazsa 125lik fazla pahalı olmamak kaydıyla sport naked ya...
Arkadaşlar ayağımı yerden kessin diye aldığım motoru toplama kararı aldım.Yürüyen olarak en ufak bir kusuru yok dış olarak da aslında göçük harici bir kusuru yok fakat bu göçüğü nasıl geçireceğimi bilmiyorum.Göçük tankpad yapıştırdığımız yerde yumruk büyüklüğünde.Çektirilir mi ya da macun...
Selamın aleyküm arkadaşlar CBF 150 motorumun kendi karbüratörü sıkıntılı ve orjinali çok pahalı olduğu için sözde tamirci birinin tavsiyesiyle cg karbüratörü uydurduk.Hava filtresi pis filtrenin de üst kapağı kayıp motor birinci viteste boğulmuyor ama 2 3 4 5.viteslerde gazı ortadan biraz üste...
Arkadaşlar merhaba.Yaklaşık 2-3 hafta önce toplamak üzere bir köyden CG aldım.Aldığımda yağı bile yoktu zincir ayarı da yoktu tahminimce uzun süre böyle binilmiş.Diğer şeylerini ayarladım fakat 2 şey için desteğinize ihtiyacım var.Elektrik tesisatı gidonun oraya kadar çekilmiş fakat oradan...
Arkadaşlar dün gözüme çarptı ve full orjinal 3 yıldır ellenmemiş bir super 52 mobylette aldım.Fakat kafamda bazı sorular var ve bunları size sormak istedim.1.Sorum mobylettelere kontak takabiliyor muyuz 2. sorum da bu super 52yi bionik bir mobilete nasıl çevirebilirim kaç lira harcarım ...