Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar uzun araştırmalar sonucunda Bajaj 200NS almaya karar verdim. İlk motorum olacağı için pek anlamıyorum ve açıkcası motoru almadan kime göstereceğimi de bilemedim motosikletten anlayan bir tanıdığımda yok. Motoru almadan önce gösterebileceğim güvenilir bir motor ustası arıyorum...
Öncelikle herkese merhabalar ilk motorumu alacağım, sonunda alacağım motora karar verdim ve superlight 200 almayı düşünüyorum, 13 bin lira civarı bir bütçem var ve alacağım bu superlightın kmsi kaç olmalı kaç kmye kadar filtreleme yapmalıyım sizce ? Bu konuda hiç bir bilgim yok önümüzdeki hafta...
Merhabalar 11-12 bin tl bütçem var Rks Winner 200 buldum ve çok beğendim fakat bir sürü kronik sorunu var. Kuba CR1 alayım dedim ama bana ufak geleceğini düşündüm.Boyum 1.82.Heybetli ve büyük motorlar daha fazla ilgimi çekiyor ama bütçemden dolayı bir çözüm yolu bulamadım.Daha önce motor...
Öncelikle herkese merhabalar ben Furkan aranıza yeni katılacağım.Bir konuda yardıma ihtiyacım vardı ve sizlere sormayı düşündüm. Mondial 125 Drift L almayı düşünüyorum fakat internette bir yorumda motora uygun bir çanta demirliği üretilmediğini okudum.Bu çantaya alternatif bir şey kullanılabilir...