fthbsbg kullanıcısının son içeriği

1. F

Sonunda Racing Geciyorum.

İlk baharda olan hayalimi o zaman ailevi ve maddi sikintilardan ertelemem zorunda kalmistim. Suan elimde 15-16 bin civari para var ve racing motor almaya karar verdim. Bugun bayilere gidip r25, cbr 250 ve bajaj 200 rs modellerini inceledim fiyat aldim. R25 - 15000 lira Cbr 250 - 14700 200rs -...
  2. F

İlandaki motor nasıl ?

Arkadaşlar bütçem 10000 lira civarı. CBR 250 R bakıyorum bu ilan gözüme takıldı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-orjinal-cbr-250-211704882/detay Yorumlarınızı bekliyorum. Km olarak nasıl ? Racinglerde kaç kmden sonra sıkıntı yaşamaya başlarım ? Alırsam kontrol...
  3. F

Racing motor tavsiyesi

Herkese merhaba, Elimde 9000-10000 lira civarında param var. Racing motora geçeceğim 250 lik model tavsiyelerinizi bekliyorum. Motor alırken nelere dikkat etmeliyim, motoru nereye göstermeliyim ? Alacağım motor en fazla kaç binde olmasını tavsiye edersiniz ? Hatta direk sahibinden deki ilan...
  4. F

İŞ

Herkese merhaba, Acil Tıp teknikerliği okuyorum ve son senem. Sadece staja gidiyorum bu dönem okulum yok, stajımda 1-2 hafta içerisinde tamamen bitiyor. Şuanda KFC firmasında çalışıyorum saat 18-22 arasında kuryelik yapıyorum. Kalan zamanlarım boş geçiyor ve okul taksitlerini kendim ödediğim...
  5. F

Honda Servis Sikintisi

Oncelikle herkese merhaba, Cuma aksami okuldan donerken beylikduzu tarafinda Honda cb 125 ace model motorsikletim vites atarken arka teker kilitlendi ve 70-80 km hizla e-5 te orta seritte ilerlerken tekerin kilitlenmesi sonucu 10-15 metre kadar kaydim ve durdum. Daha sonra motoru tekrar...
  6. F

Kurye İşi

Herkese merhaba. Daha önce forumda bir çok konu açılmış, tam olarak net cevaplar alınamamış veya çok eski konular. Üniversite öğrencisiyim. Şuanda kendi motorumla kuryelik yapmak istiyorum. Akşam 8 den sonra 12-1 e kadar yapabileceğim bir iş arıyorum. Şuanda Burger King' de çalışıyorum fakat...
  7. F

Yıllardır Kurduğum Hayali Yavaş Yavaş Gerçekleştiriyorum

Herkese merhaba, Yıllardır hevesim olan motorumu kendim çalışarak aldım sonunda. Honda CB 125 Ace motorumu 16.05.2014 tarihinden bu yana kullanıyorum. Kask olarak LS2 çeneden açılır kaskım mevcut. 20 yaşındayım ve Acil Tıp Teknikerliği okuyorum, aynı zamanda Burger King de çalışıyorum. İyi bir...

Yeni mesajlar