Frodo01 kullanıcısının son içeriği

1. F

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

Ben sadece eski kasa 07 nin çok daha kötü frenlere sahip olduğunu belirttim güncel durumda zaten bu sorun çözülmüş yani o halk arasındaki tehlikeli motor denmesinin büyük sebebi eski 07 de frenlerin kötü arka amortisörün yumuşak olması ve herhangi bi teknolojik destek olmaması
  2. F

Katılmıyorum bu dediğine yani rakibi olan duke 790/ hornet 750 yada gsx 8s vs vs bunların freni eski kasa 07 den çok daha iyi ben kendi tecrübe mi söylüyorum katılır katılmazsın ama 07 de gerçekten bi fren problemi vardı
  3. F

O işin vakkosu 890r yada kardeşi 790 😅
  4. F

Kesinlikle değil yani oyuncak gibi kullanılabilen bir makine ama farkı düz yolda değil panik anlarında ve virajlarda farkedersin 07 yi dengesiz sorunlu yapan kısmı zaten eski kasadaki frenin olmayışıydı gerçekten gittiği kadar duramıyordu arka amortisörü çok yumuşaktı ve virajlarda fazlası ile...
  5. F

600rr mı r6 mı

Banada yazdılar 😑😑
  6. F

600rr mı r6 mı

Hocam teşekkür ederim tavsiyen için evet haklısın ama uzun süre zaten naked kullandım SS kullanmak istiyorum bugün r6 baktım sahibinin kullanmadığı baya açık daha öncede askeri personel bi arkadaştan almış o da çok binmemiş zaten incelediğim kadarı ile heryeri orijinal duruyor sesi soluğu da iyi...
  7. F

600rr mı r6 mı

Çok güldüm gece gece 😂😂 içimizdeki çift kaşarlı tost aşkı bitmiyor ne yapalım 1778271056 Doğru bir tahmin evet öyle bir arayışım var cbr650r da alabilirim bu paraya ama sağlam racing hevesi var şuan 1778271234 Çok uzun süre binme düşüncem yok örnek veriyorum 600rr gerçektende o km de ise ki...
  8. F

600rr mı r6 mı

Tertemiz bi 660 alabiliyorum ama gerçekten heves insanı başka yerlere yönlendiriyor
  9. F

600rr mı r6 mı

Katılıyorum o yüzden dediğim gibi bunlar satıcıların iddiaları ve ikiside kefil yani tabiki baktırıp almayı düşünüyorum tabi bu kadar eski modellerde gerçekten bir km verisine ulaşamayız orası ayrı bi sıkıntı
  10. F

600rr mı r6 mı

Açıkçası km ve temiz olmaları biraz heveslendirdi beni tabi denildiği kadar temiz ise özellikle 25 binde bi 600rr bence Honda için düşük km olarak görüyorum yaş olarak evet 12 yaşında olması biraz düşündürüyor contalar keçeler özellikle artık sıkıntı çıkarır ama bilemedim kararsız kaldık...
  11. F

600rr mı r6 mı

Blok olarak 600rr diyor herkes ama görüntü ses gidiş r6 çok daha başka tabiki muhtemelen r6 dert açar gibi
  12. F

600rr mı r6 mı

Herkese selam, bu iki motor arasında kaldım şuan beğendiğim 2 motor var biri bana yakın 30 binde 2010 kazasız değişensiz masrafsız (tabi daha gidip görmedim görücem satıcı kefil oluyor) diğeri 25 binde 2014 model Repsol 600rr o da değişen yok ama boya var hasar kaydı ise 2 parça halinde 40 50k...
  13. F

CBR1000RR mı yoksa daha küçük CBR600RR ZX6R mı?

Terbiyesiz olan sensin abs istememden dolayı ss motora binemeyeceğimi iğneleyen sensin ihtiyar. Ayrıca bu yazdığın ile ilk yazdığının alakası ne? Sen bana daha abs siz motora binemiyor ss binmek istiyor peh peh yok 4 silindir istiyormuş peh peh vs saçma sapan cıvıkça küçümseyici yazılar...
  14. F

Tamam ihtiyar dediğim gibi ötede yaşa sendromunu
  15. F

Forum olarak değil ülkece garip bir hal aldık

Yeni mesajlar