Frodo01 'in en son etkinliği

• F
    Frodo01 , MT-07 Gücü abartılıyor mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben sadece eski kasa 07 nin çok daha kötü frenlere sahip olduğunu belirttim güncel durumda zaten bu sorun çözülmüş yani o halk...
  • F
    Katılmıyorum bu dediğine yani rakibi olan duke 790/ hornet 750 yada gsx 8s vs vs bunların freni eski kasa 07 den çok daha iyi ben kendi...
  • F
    O işin vakkosu 890r yada kardeşi 790 😅
  • F
    Kesinlikle değil yani oyuncak gibi kullanılabilen bir makine ama farkı düz yolda değil panik anlarında ve virajlarda farkedersin 07 yi...
  • F
    Frodo01 , 600rr mı r6 mı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Banada yazdılar 😑😑
  • F
    Hocam teşekkür ederim tavsiyen için evet haklısın ama uzun süre zaten naked kullandım SS kullanmak istiyorum bugün r6 baktım sahibinin...
  • F
    Frodo01 600rr mı r6 mı konusundaki Beto87 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    İlle de 4 silindir istiyorsanız cbr 650r, safkan racing istiyorsanız rs 660. Baktığınız iki motor da ekmeği yenmiş ve doğru düzgün bakım...
  • F
    Frodo01 600rr mı r6 mı konusundaki killingroad mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    O motorlar 25bin km'de ve 30bin km'de değil öncelikle bunu kabullenerek başla bu işe. Hangisinin motorunu daha kolay yaptırabileceksen...
  • F
    Frodo01 600rr mı r6 mı konusundaki LynXMaSTeR mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    uygun fiyata 4 silindir arayışı görüyorum. ancak 40-50k km tecrübe yoksa bu iki motoru da almamanı tavsiye ederim, bunların şakası yok...
  • F
    Frodo01 600rr mı r6 mı konusundaki F54 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    burada başka şeyler yazmak isterdim ama malesef her aklımıza geleni yazamıyoruz feleğin çemberinde geçmiş motor alınmaz kerdeşim git...
  • F
    Çok güldüm gece gece 😂😂 içimizdeki çift kaşarlı tost aşkı bitmiyor ne yapalım 1778271056 Doğru bir tahmin evet öyle bir arayışım var...
  • F
    Frodo01 600rr mı r6 mı konusundaki Osm@n mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Benzer mahiyette bir soru başka bir forumda sorulmuş ama soruyu kızlar sormamış. :rolleyes: İnanmayanlar için kaymaklı dondurma >>
  • F
    Tertemiz bi 660 alabiliyorum ama gerçekten heves insanı başka yerlere yönlendiriyor
  • F
    Frodo01 600rr mı r6 mı konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ekim başında aldığım 250 cc fik fik bir motorla 13.000 km'ye geldim, bence 12 yaşında bir motor haftada bir bakkala gitse 25'i aşar.
  • F
    Katılıyorum o yüzden dediğim gibi bunlar satıcıların iddiaları ve ikiside kefil yani tabiki baktırıp almayı düşünüyorum tabi bu kadar...

Yeni mesajlar