frknyvz17 kullanıcısının son içeriği

1. frknyvz17

T-shirt baski tasarim hk.

Arkadaslar benim elimde yaklasik 10 tane t-shirt resmi var resimler hep yabanci sitelerden bana bu resimlerdeki t-shirlerin ustundeki basili olan basit grafikleri tasarlayip baskiya hazir hale getirebilecek birisine ihtiyacim var daha sonra seri olarak basilicak tabi bide o var.. simdi ben bu...
  2. frknyvz17

Plaka Değişimi Hk.

merhaba arkadaşlar 1 hafta önce 2. el motosiklet aldım noterde plakayı değiştirmek için ekstra ücret ödedim ama daha trafik müdürlüğüne gitmedim şimdi değiştirmek istemiyorum vazgeçtim değiştirmekten notere verdiğim parayı geri alabilirmiyim?
  3. frknyvz17

Zincir Gerginliği Ayarı

arkadaşlar ikinci el 5000 km de aldığım cbr 125 motorum var ustam tesadüfen motorun zincir gergisini gördü çok geride oldugunu ve şuan 7000 km de olan motorunki bu kadar geride olamaz bunun km'si düşürülmüş dedi siz ne düşünüyosunuz?
  4. frknyvz17

2012 MODEL CBR 125R

13000 km de temiz makina xenon far takılı motorumun bi sıkıntısı yok sadece tarz ve cc değiştirmek istiyorum ayrıca sol grenajda çizikler var resimlerde de var yakından çektim toprak yerde düştü bir kere ama çok belli olmuyor yakından dikkat etmedikçe. PAZARLIK PAYI VARDIR -0537 683 80 14-...

Yeni mesajlar