Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende yuki nin cruiserı var apehanger falan taktım çok hoş oldu ama bobber tarza çevirmek istiyorum bunun için arka çamurluğu bi halletsem gerisi gelecek orjinal çamurluğu kesipmi yapsam yoksa metalden mi yaptırsam daha sonra çamurluğu tekere nasıl yakınlastıracam bu arada motosikleti...
arkadaşlar bende yuki yk250 cruiser tarz motosiklet var daha önce pirizdirek bilyalarını dağıttım bi ustaya götürdüm parçayı değiştirdiğini söyledi ancak arızalı parcada yok ortalıkta vermedi cünkü neyse şimdi de şanzımanda bazen tiz bir sürtme sesi geliyor bunun nedeni ne olabilir ????
arkadaşlar bu gün ape hanger yüksek gidon takıyordum bütün tasisat işinide hallettim ancak iş gaz ve debriaj telini takmaya gelince bi baktım aldığım uzun tellerin sadece bi ucunda topuz var bunları nasıl takacam ?
arkadaşlar 250 cc chopper motosiklet kullanıyorum bu gün motosikleti orta ayaklığa aldım debriyajı sıktığımda azda olsa hareket tekerde hareket devam ediyor debriyaj ayarındamı bi sorun var yoksa debriyaş balatalarında falanmı ?
arkadaşlar bende yukinin 250lik chopperı var geçen gün giderken birden vitesler geçmedi arka teker kitlendi debriyajı sıktıgım halde teker salmadı sonra zar zor boşa aldım hereket ettirdim ertesi gün kendine geldi motoru sürerek tamirciye götürdüm sürerken yüksek devirlerde sürtme sesi geliyodu...
arkadaşlar bende chopper motosiklet var ape hanger yani çaylak gidon diye tabir ettiğimiz bi gidon aldım yükseklik 43 cm ama bütün ön tesisat değişti elektirik tellerini uzattım fren hidrolik borusunu uzattım ama bi gaz ve debriaj teli bulamadım uzununu nerde bulacam yardım edin az kaldı gidonu...
arkadaşlar yuki marka cruiser motosiklet aldım ape hanger gidon takmak istiyorum ama tesisat kablolarını uzatmak gerek kabloları nerden bulabilirim ve kabloların maliyeti ne olur ?