freelancer kullanıcısının son içeriği

1. freelancer

Bir Garip Kararsızlık (Japon vs. Çinli İçerir)

Merhaba mübarekler. Ne zamandır arazi motoru kurcalıyorum, sonunda motoru da sattım. Sattım satmasına da, tam "aha bu motor, alıyorum lan" dediğim alete öyle pat diye ulaşamayacağımı fark ettim. Evet, doğru bildiniz. Dorsoduro 1200'den bahsediyorum. Adamlar bir de üstüne Fiat Multijet motor...
  2. freelancer

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun!

Başlığı aradım da bulamadım hacılar, bu yıl açılmışsa affola. Büyük Millet Meclisi'mizin kuruluşunun 98. yıldönümünde meclisi lağvetmemizin eşiğine gelmiş de olsak Cumhuriyet sıfatı altında yaşamamızı tebrik eder, Türkiye Cumhuriyeti'ne uzun ömürler dilerim. Daha iyi günler görmemiz...
  3. freelancer

Düşük Bütçeli Cross Önerileri

Merhaba arkadaşlar, Hazır gelmişken sizlerin de fikirlerinizi alayım dedim. Dağ bayır olayları çocukluğumdan beri tutkum, motor alırken de cross'la başlayacaktım fek'ât arkadaşlar aklımı çeldiler beraber gezeriz diye. Şimdi ne zamandır kafamda olan işi yapmaya karar verdim; özetle cross motor...
  4. freelancer

Bajaj Karabük Yetkili Servisinden Büyük Ayıp

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda büyük bir haksızlığa uğradım, bunu sizlerle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. Biraz uzun olacak kusura bakmayın, hikayenin başlangıç tarihi bayağı eski çünkü, beni uzun süredir oyalıyorlar. Bundan üç ay bilmem kaç gün önce motorum olan Discover 150F...

Yeni mesajlar