FREEDOMOTO kullanıcısının son içeriği

1. F

BURSA ENDURO SPECIAL GRUP ?

Arkadaşlar bursa da 20 / 25 li yaşlarda specıal enduro yapan tek veya grup olan arkadaşlar var mı ? Özellikle yeni başlamış veya hard seviyesine gelmemiş arkadaşlar. Bazı değerli abilerimle çıkıyorum fakat yaşları itibari ile saygıdan rahat konuşup eğlenemiyorum. Ve hepsi bilgili ve prof...
  2. F

2019 Honda crf 250 rally & 2019 Suzuki v-strom 250

Bu iki japon motosikletinin karsilastirmasini yapan bi video bulamadim ikisi arasinda fiyat araligi hemen hemen ayni yamaha ve kawasaki de bu klansmana denk motosiklet yok bu iki motosikletin avantajlarini ve dezavantajlarini tecrubeleyen arkadaşlar yardimci olabilir mi ? Nisan ayı icin...
  3. F

2016 - 2019 MOTOSİKLET FİYATLARI ARASINDA Kİ UÇURUM VE NEDENİ ?

Öncelikle en uygun motosiklet firması HONDA'yı baz alarak örnek vermek istedim. Merak ettiğim şey şu netten de araştırsam veyahut çevremde ki insanlara da sorsam kimse tatmin edici bir cevap veremiyor. Ben motosiklet almak istiyorum 2016 yılındaki fiyatlara göre gönlüme göre en uygun motosikleti...
  4. F

18.000 / 22.000 TL ARASI UZUN YOL MOTORU ?

Öncelikle daha önce spacy ve deligt klansmanında başlamak için sizden yardım istemiştim bazı güncel gelişmelerimden dolayı çıtayı biraz daha yükselttim. Ben biraz araştırdım ama maxi scooter klansmanı veya enduro klansmanından da olabilir sizlerin benim için önerisi nedir ? 2019 Suzuki Burgman...
  5. F

Sıfır km honda spacy alpha mı / yamaha delight mı ?

Öncelikle herkese hayirli muhabbetler. Yaşadigim sehir başta olmak uzere hafta sonlari yeni yerler görmek, keşfetmek amaciyla ufak cc scooter almak istiyorum. Motosiklet konusunda yeni değilim fakat ufak cc olmasini istememin sebebi yuksek cc oldugunda kendimi tutamiyorum etrafi izlemek, keyif...

Yeni mesajlar