Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendi yakınlarımda ihtiyacı olanlara da yardım ediyorum çok şükür ama anlatmaya çalıştığım şey şu. gazze'de normalin dışında şeyler oluyor. yardım edersin etmezsin bunlar imkan dahilinde herkesin kendi kararı. ben mesela diyorum ki ben rahat ve güven içindeyken (kiralık evimde güvenle...
mesajlarını şimdi gördüm. duyarsız kalmaktan kastım yukarıdaki mesajlarda var. yani hiç fikir belirtmeyene lafım yok. bilmiyorum çünkü. kimse fikir belirtmek zorunda değil. ama fikrini belirtip de "umrumda değil" şeklinde açık bir ifade kullananları insanlık dışı olmakla suçluyorum.
bu konuya...
insanlıktan çıkmış başka birisi gelip de diğer soykırımları hafife alırsa onlara da tepkimi gösteririm. konuyu ben açmadım. ortaya dökülen pisliklere tepki gösteriyorum sadece.
öncelikle fikir belirtmeyene bir lafım yok. kimse fikir belirtmek zorunda değil. fakat fikri iğrenç olana fikrin iğrenmiş derim. yukarıda örneklerini ekledim.
herkesin problemleri var buna hiç itirazım yok. kendi problemlerinden bahsetme de demiyorum. fakat şu anda yüzbinlerce sivilin öldüğü...
gazze'de yaşananlar umrumda değil diyen birisi bence insan olamaz. forumda çoğu insandan iğreniyordum zaten de bu başlığı okuyunca bazı sürprizler yaşandı. gazze'de yaşananlar karşısında asgari düzeyde de olsa üzülmeyen, tepki göstermeyen, ama öyle ama böyle diyen birisi insan değildir...
Benim bildiğim suzuki kullanıcısı bunu alır. suzuki çöp yapsa alırlar.
Benim bildiğim honda kullanıcısı bunu alır. honda çöp yapsa alırlar.
Benim bildiğim yamaha kullanıcısı bunu alır. yamaha çöp yapsa alırlar.
şu başlığa yazılan cevapları görünce gülmekten yarılıyorum. "normal ya forza'da o var. adv'de var. sallar kafayı onlar". aynı adamlar çinli markaların sticker'ı kaymış olsa "görüyon mu bag çinli işte, capondan sasmayacan abi" diye yorum yapar. konu honda olunca "normal ya forza kafa sallar...
adam otomatik motor istiyorum diyor sen manuel öğren bajaj al diyorsun. bir mantığı yok. öğrenmişsiniz bi max çinli benelli başka bir şey söylediğiniz yok.
vitesli kullanamıyor olabilirsin ama yine de külüstür bir japon al dünya para verip de forum mutlu olsun kardeşim. yoksa anlatamazsın burada bir insanın otomatik vitesli motor isteyebileceğini.
1757057059
bu arada QJ motor'un otomatik vites seçeneği sunduğunu sayenizde öğrendim. şu model gelse...
kendim de ailem de motor kullanıyor. ona rağmen trafikteki motor sürücülerinin önemli bir kısmına tahammül edemiyorum. hayatında hiç motora binmemiş insanların motorculara pislik muamelesi yapmasını anlayabiliyorum o yüzden. bizim çıkıp da motorculuk bu değil dememiz bir taksicinin çıkıp da "ya...
bence iki imza çok az olmuş. inşallah sol tarafa da aynı şekilde iki imza koymuşsunuzdur. yine de bakınca toprak razgatlıoğlu imzası koyulacak en az 1-2 yer daha görüyorum o motorda ben.
honda servis kalitesi yüzünden tercih ediliyor. honda kullanıcıları honda servisleri yüzünden bakımlarını kendi yapıyor. arada olan 125cc motora ödenen 260 bine oluyor 🤦♂️