franscin kullanıcısının son içeriği

1. F

Yeter Artık .! ÇOK ACİL BAKIN !

Arkadaşlar Honda Cbr 125 im sipariş verilmişti. Bugün aradılar ve motor'un kasım ayında geleceğini söylediler. Ben bıktım artık. Sizce şu motor nasıl ? Benim tanıdığım bir arkadaş satıyor. Görüşlerinizi belirtin lütfen...
  2. F

Hepimize Hayırlı ve Uğurlu Olsun..

Motorun kaporasını verdim. Motor sipariş edildi ve önümüzde ki günlerde bana ulaşacak. Honda Cbr 125 r aldım. Son olarak motorun temiz kalması için dikkat etmem gereken 1-2 önemli gereksinim yazar mısınız ?
  3. F

honda cbr 125 r ''2011''

Arkadaşlar bugün Tvs Apache almaya gittim. Elimde param hazırdı fakat Honda Cbr 125 r ' nin 2011 modelini gördüm. 6000 Tl civarında. Gerçekten çok hoşuma gitti. Markası sonuçta honda. Sizce yarın 6000 TL ye Cbr 125 r almalı mıyım ?
  4. F

Tekrar Ben. Son Yazılarım :)

Arakdaşlar merhabalar. Tekrardan ben. Yarın Kesinlikle 4000-6000 TL arasında bir motor alıyorum. TVS APACHE RTR 150 ( 2011) modelinde bir motor alacaktım. Fakat dün bir tanıdık gitmiş motoru incelemiş doğru mu yalan mı bilmiyorum. Motorunda Made in China yazıyormuş. Hindistan üretimi diye...
  5. F

Kırmızı mı ? Beyaz mı ? Anlayan baksın..

Siyah Renk Tvs Apache link: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-2011-tvs-apachi-rtr-150-mat-gri-53318288/mega-foto/?photo=1 Beyaz Renk Tvs Apache Link: http://burnyourfuel.com/My_Files/TVS_Motors/Apache-RTR-180/ABS/TVS_Apache_RTR_ABS-1.jpg Arkadaşlar ikisi arasında...
  6. F

Honda Cbf 150 mi ? TVS Apache 150 mi ?

Arkadaşlar, Yarın motor alıyorum. Bu motor Honda Cbf 150 veya Tvs Apache 150 olacak. Ben Apache'yi seviyorum. Fakat sizce hangi seçimi yapmalıyım. Marmaris gibi küçük bir yerde yaşıyorum. Günlük en fazla 5 km yol yapacağım. Motorumun tüm bakımlarını eksiksiz yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
  7. F

4000 - 5000 TL ARASI MOTOR ÖNERİLERİNİZ ?

Arkadaşlar benim 4000-5000 TL arası param var. şık ve kaliteli bir motor almayı düşünüyorum. Benim için hız mühim değil. Önerileriniz nelerdir ?
  8. F

BEYLER ANLAYANLAR BAKSIN. Gerçekten çelişkide kaldım.

Arkadaşlar benim amacım TVS APACHE 150 RTR almakdı. 2011 model. Marmaris gibi küçük biryerde yaşıyorum. Fakat babam ve amcam bana araba alabileceklerini söylediler. 8000-9000 TL arası Fiat Palio , Renault Broadway vs. temiz bir araba alabileceklerini söylediler. Fakat ben apache'ye sıcak...
  9. F

YBR 125 vs TVS APACHE 150 mi ?

Merhaba arkadaşlar; Ben bu hafta içinde motor alacağım. 4000 TL ye kadar birikimim var. Sağlam ve şık bir motor istiyorum. Bugün YBR'ye bakarken TVS APACHE 150'lik bir motor ile karşılaştım. Gerçekten ilk görüşte aşk gibiydi. Fakat pek bilgim yok. Motor konusunda henüz acemiyim. Bana ait ilk...

Yeni mesajlar