Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakın zamanda ustaya bir işim düştü.
Usta benim motorla ilgilenirken, düzenli bir müşterisi motosikletiyle tamirhaneye geldi. Arkadaşıyla birlikte motosikletle Hac’a gideceğini söyledi. Planları şu: Buradan Hatay’a kadar motosikletleri nakliye ettirip, oradan iki teker üstünde yola devam...
Terapistimin önerisiyle "Bırak Yapsınlar Teorisi" kitabını okudum. Önermiyorum okumayın, onun yerine motosiklete binin.
Sanat sepet hoşunuza giderse Dan Brown kitaplarını öneririm.
Vazelini daha önce farklı deri montlarımda denemiştim. Odun ateşi önünde deri montla bir süre vakit geçirdikten sonra müthiş güzel bir koku sinmişti. Sonrasında biraz vazelin ile bakım yapmıştım, Hem parlatmıştı hem de parfüm gibi bir koku yayılıyordu monttan.
Birkaç sefer karşıma şu tutucudan (tt-700 plus) çıktı. Hem az yer kaplıyor hem de görüntü kirliliği yaratmıyor.
Hah bir de telefonun uçup gitmemesi için bilindik bir marka almanı öneririm. Motorumu sattığım bir arkadaş izlediği telefon uçma videolarından dolayı korkudan tutucu kullanmadığını...
Herkese selamlar, deri motosiklet montlarının bakımı ve temizliği konusunda tecrübelerinizi almak istiyorum. Deri montları kullanım sonrası temizlerken neler kullandığınızı, deriye zarar vermeden temizlik yapmanın en sağlıklı yolunun ne olduğunu merak ediyorum. Özellikle yağmur, toz ve yol kiri...
Herkese selamlar. Uzun süredir kafamı kurcalayan, iş ve hobi dengesini nasıl kuracağıma dair bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Motosiklet benim için öncelikli olarak bir ulaşım aracı olsa da; trafiğe takılmamak, yakıt tasarrufu ve gündelik hayata kattığı adrenalin sebebiyle büyük bir...