Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk videoda motorun üstündeki kişi müzik dinleyerek dans ediyordu bende video çektim. Daha sonra çektiğimi anlayınca galiba videoyu kapattıktan sonra hızlıca yanımızdan geçti. 2dk sonra trafik bir anda durdu motorucu bir yaşlı teyzeye çarpmış. Burdan çok geçmiş olsun diyorum...
RoyalJordanian adlı youtuber başlıktaki motorun videosunu çekmiş. Çok hoşuma gitti sesi flan nedense ama yamaha nin Türkiye sayfasında motoru bulamadım? Türkiye de satışa sunulmadi mi ?
Bugün ehliyet fiyatlarını sormak için sürücü kursuna gittim. Fiyat biraz yüksek gibi siz ne kadara aldınız ehliyeti ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
+++Güncell
Ya başlangıç motoru için yzf r-125 almayı düşünüyorum. İzlediğim bütün videolarda viraja yatarak giriyorlar. İlk defa motor kullanıcağım için yatma fikri bana bi değişik ve korkunç geliyor. Yatmadan dönmek zor mu oluyor ?
Honda CBR 125 ve Yamaha MT125 arasında kaldım arkadaşlar. Başlangıç için hangi motoru önerirsiniz. Birde bu yamaha modeli Hyper Naked diye geçiyor bu nedir ? Cevaplarınızı bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
++++ Güncel
Değerli abilerim daha öncede böyle bir konu açma gereği duyumuştum ama istediğim özelliklerde motor bulamadım bir türlü.
Spor görünmesini istiyorum motorun
125cc olucak başlıkta belirttiğim gibi
En önemlisi vites ve benzin göstergesi olması
Böyle motor varsa tavsiye ettiğiniz başlangıç motoru...