foglamp51 kullanıcısının son içeriği

1. foglamp51

[SAHTE HABER] site üyesi FOGLAMP51 kazada hayatını kaybetti..son dakika

arkadaşlar biz bu siteyi:salut: foglamp51 olarak iki kişi kullanıyorduk arkadaşım mahmut hayatını kaybetti..ölüm nedeni yamahar6 y la takla attı..kendimi çok üzgün hissediyorum...arkadaşlarr::salut: :salut: :salut: :salut: Haber asparagastır hem Bor Emniyeti hemde başlığı açan üye bunu teyit...
  2. foglamp51

yamahaYBR125 Mİ HONDAcgl125 mi?

aralarında sizce fark varmı?
  3. foglamp51

bu sene en çok motor satan firma hangisi?

yamaha,honda,kanuni,mondial,zealsun,ramzey,,diğer?hangisi
  4. foglamp51

arkadaşlar motor alacam yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar ben 600cc lik motor alacam ama markasına karar veremedin hangi marka alıyım)))))))))))ŞİMDİDEN SAOLUN(((((((((( yamahamı alsam hondamı alsam suzikimi alsam kavazakimi alsam üfff kararsızım fiyat önemli deyil gücü ve kalitesi önemli yardımcı olun lütfün
  5. foglamp51

mobylet,e aırsel ve farklı piston takınca mobylet kaç yapar?

arkadaşlar arkadaşın mobylet,i vardı 70 i geçmiyodu aırsel ve farklı atınca motor 110 a ulaştı? sizce normalmi?
  6. foglamp51

sıfır motor aldıysan buraya:

arkadaşlar sıfır motor aldıysan 500km olmadan motorla kesinlikle 90ı geçme.500.1000 ve 1500km de bakımına götür.ilk bakım kesinlikle ücretsizdir.motor aldığında 2kişi binmeyiniz lütfen BU UYARIYI KESİNLİKLE HAFİFE ALMAYINIZ...
  7. foglamp51

yamaha majesty mi yoksa r modeli mi?

arkadaşlar ben bi satıcı olarak bu konunun üzerinde duruyorum cevaplarsanız sevinirim
  8. foglamp51

bjk_çArŞı grubu yine liderrr.okuyun da bakın..

:) arkadaşlar beşiktaş çarşı grubu dünyada 50bin kişinin çıkardığı sesi 25 bin kişiyle çıkartarak uefa.com da birinci oldu...tebriklerr:rendeer: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ÇaRŞı..lan:)
  9. foglamp51

Yamaha Ve Honda? Ne Olur........

ARKADAŞLAR YAMAHA VE HONDA BİRLEŞSE NELER OLUR.SİZCE BİRLEŞMELİLERMİ?:silent:
  10. foglamp51

yamahacılar burayaaa):

arkadaşlar yamahanın en iii modeli sizce hangisi:?:silent:
  11. foglamp51

ikiside JAPON_AMA_YAMAHArx115 mi yoksa honda titanmı?

arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim çünkü terettütte kalıyorum)şimdiden saolun
  12. foglamp51

Arkadaşlar[ Yamaha Ybr125 Ile Ilgili]?

ARKADAŞLAR BU SENE Kİ YAMAHALAR GÜZELMİ YOKSA YENİ YAMAHAMI ÜRETSİNLER] YENİ YAMAHA NE ÖZELLİĞE SAHİP OLSUN__İYİ GÜNLER....:pale:
  13. foglamp51

bir motorda garantiye giren ve girmeyen yerler?

ilk önce motor aldığınızda motor aksamında arıza elektronik yerde çokan arıza garantiye girer ama kaza yaptığınızda fitesi yanlış attığınız çıkan olaylar garantiye girmez?(örnektir):cat: sevgilerimle iyi okyuşlar]]]]:queen:
  14. foglamp51

bu sene motogp de kim birinci olacak?aç

bana göre yamahadan valentino rossi birinci olur:cat:
  15. foglamp51

yamaha125 likmi yoksa honda 125 likmi?

cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden saolun:queen: ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız...

Yeni mesajlar