Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar biz bu siteyi:salut: foglamp51 olarak iki kişi kullanıyorduk arkadaşım mahmut hayatını kaybetti..ölüm nedeni yamahar6 y la takla attı..kendimi çok üzgün hissediyorum...arkadaşlarr::salut: :salut: :salut: :salut:
Haber asparagastır hem Bor Emniyeti hemde başlığı açan üye bunu teyit...
arkadaşlar ben 600cc lik motor alacam ama markasına karar veremedin hangi marka alıyım)))))))))))ŞİMDİDEN SAOLUN((((((((((
yamahamı alsam hondamı alsam suzikimi alsam kavazakimi alsam üfff kararsızım fiyat önemli deyil gücü ve kalitesi önemli yardımcı olun lütfün
:) arkadaşlar beşiktaş çarşı grubu dünyada 50bin kişinin çıkardığı sesi 25 bin kişiyle çıkartarak uefa.com da birinci oldu...tebriklerr:rendeer:
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ÇaRŞı..lan:)
ilk önce motor aldığınızda motor aksamında arıza elektronik yerde çokan arıza garantiye girer ama kaza yaptığınızda fitesi yanlış attığınız çıkan olaylar garantiye girmez?(örnektir):cat: sevgilerimle iyi okyuşlar]]]]:queen:
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden saolun:queen:
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız...