flopticall kullanıcısının son içeriği

1. F

Solar Motosıklet

İŞTE YOĞUN ÇALIŞMALAR SONUCU TASARLANAN GÜNEŞ ENERJİLİ FAZER ( yalan değil güneş enerjisi ile gitmiyor ama işe yarıyor) türkiyede 120 milyon ceptelefonu varmış her bir telefona ait adaptör olduğunu farz edelim bu adaptörlerin de hergün fişe takılı olduğunu düşünürsek kabataslak aynı anda 20...
  2. F

bu motor ne marka

1980 li yıllarda çekilmiş bu resim bir arkadaşımın babasına ait , motorun sahibi dünyada olmadığı için marka model hakkında bilgi alamıyoruz, arkadaşlar gerçekten çok önemli acayip şekilde kafaya takmış durumdayız aynısından bir hurda bulup yeniden yaratacağız marka model model hakkında bilgisi...
  3. F

F 650 GS 2001 satılık yada fazer benzeri ile takaslık [u]

2001 model bmw f 650 gs 9750 ytl satılık yada fazer ile takas düşünüyorum farklı motorlar ile de takas olabilir tekliflerinizi incelerim kırmızı 47 000 de kazası hasarı yok arkadaşlar cihaz taş bu gune kadar sadece ayak swici bozuldu onuda deiştirdim bu makina arıza çıkartmamaya...
  4. F

BMW F650 GS 2001 model 9750 ytl

2001 model 44.000 km de garaj motoru çok temiz bakımlı egzost lar bile sıfır gibi parlak biraz bakım delisi olduğumdan gözüm gibi baktım ömürlük almıştım borçlardan dolayı satmAK zorunda kaldım motor deil taş tık demedi bu güne kadar msn : [email protected] mail : [email protected]...
  5. F

Istanbuldan Antalyaya Sahil şeridinden 8 Gün 2500 Km + Msn Den Canli Yayin

bu seneki yaz tatilim için planlar yapmaya başlamıştım aklımdaki düşünce yunanistan üzerinden feribotla bodrum oradanda sahil şeridinden istanbul diye düşünüyordum ama maddi sıkıntılar ve vize işlemleri için geç kalmam nedeni ile bu plandan vazgeçerek güzel bir sahil şeridinden batı rotası...
  6. F

Yağmurda Belgrata Pikniğe Gittik

ramazana girmeden son bir kez 4 -5 motor kıyıköy gezisi yaparak sezonu kapatmaya karar vermiştik ki 25 EYLÜL sabahı istanbulda dehşet bi yağmur yağmaya başladı iptal oldu ama beni tutabilirlermi içim içimi yemeye başladı fenalaştım yere düştüm daha sonra akgünü aradım o da ne bu adamda aynı...
  7. F

Dünyada Ilk Motor üzerinden Canli 23 Temmuz Saat 14:00

ARKADALAR SELAM F650 GS İLE 23 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ İSTANBULDAN FERİBOTLA BANDIRMA - KUŞADASI İZMİR ÇEŞME - FETİYE - BODUM - KAŞ -MARMARİS -MANVGAT - ANTALYA TURU YAPACAĞIM ARKADAKİ ARKADAŞIN ELİNDE TABLET PC OLACAK TURKCELL EDGE İLE İNTERNET BAĞLANTISI ve WEB CAM 1 SAAT PİL SÜREM VAR MOTOR...
  8. F

Jant teline ihtiyacım olur mu?

arkadaşlar selam 2 hafta sonra bir batı turu yapacağım toplamda 2500 km yol yanıma lastik spreyi falan aldım alırken bi arkadaşım jant teli de almamı söyledi yedek jant teli sizce ihtiyacım olurmu bırakın tellerin zarar gormesini hiç gevşemediler bile bu gune kadar yoksa benmi yalnış biliyorum...