fırtına mami kullanıcısının son içeriği

1. fırtına mami

cooper alacğım yarkımcı olurmusunuz

arkakaşlar öncelikle merhabalar 4 yıllık motosiklet kullanıcısıyım bi çok türde motosiklet kullandım halen kullandığım keeway arn125cc var değiştirmek istiyorum model olarak cooper ları düşünüyorum fiyat aralığı 1500-2000tl olabilir sıfır 2.el fark etmez hangi marka ve modelş önerirsiniz...
  2. fırtına mami

Cümle alemin dikkatine

arkadaşlar çapır motosiklet alacam yardımcı olurmusunuz hangi marka ve kaç cc almalıyım elinde satılık çapır olan varsa bakabilirim saygılar....
  3. fırtına mami

Mobyylet marka motosiklet çalınmıştır

[email protected]ŞLAR KONYA NIN MERAM İLÇESİNDE 1 ADET MAVİ RENKLİ ÜZERİNDE SONER YAZILI 52cc ARKADAŞIMIN MOTOSİKLETİ ÇALINMIŞTIR DİKKATİNİZE....
  4. fırtına mami

SCOTTER MOTOSİKLETE (125cc)NOS TAKILIRMI

merhaba arkadaşlar kendime ait keeway arn125 motosikletim var çevremden duyduğuma göre bu tip motosikletlere nos takılıyomuş(ne kadar inandırıcı olmasada tabi...) sizler daha iyi bilirsiniz diye danışmak istedim lütfen yardımcı olun yorumsuz bırakmayın.....
  5. fırtına mami

motosikletimde derin çizik var nasıl kaybederim

motosikletimle okula gidip geliyordum okulda çizmişler bir de arkadaşıma verdim :pr: kaza yapmış bu çizikleri nasıl kaybederim bilgi verirseniz teşekkür ederim saygılar not:motosiklet keeway arn125 plastik kaporta