firildak22 kullanıcısının son içeriği

1. F

rks rk125s alınır mı

piyasa düşüyorsa 2027 ocak şubat gibi alayım hem iyi motor alırım hem 0 alırım
  2. F

rks rk125s alınır mı

motorsiklet piyasaları kışın düşüyor mu düşerse bütçe arttırıp 9 taksit voge r125 düşünüyorum
  3. F

rks rk125s alınır mı

Merhaba ilk motorumu almayı planlıyorum rks 125s karşıma çıktı 0 fiyatı 80-90k aralarında 1-2 sene kullanmayı düşünüyorum alınır mı değer mi 0 almayı planlıyorum
  4. F

110Bin tl bütçeye motor önerisi

65kya 1.5k-3k kmsini bulabiliyorum çevremde değer mi?
  5. F

sifir drift l nasildir
  6. F

peki bakımlarının düzgün yapıldığını nasıl anlayabilirim ns125 bakayım veya sıfır/sıfır gibi drift l alsam 2 sene kullanamaz mıyım?
  7. F

10k fazla değil mi ns125 için
  8. F

raiderin hem tipini beğenmiyorum bende kampana fren olduğu için durmuyor diyorlar
  9. F

benim ilk motorum olcak alır almaz zorlamıcam motoru
  10. F

125cc arıyorum ehliyetim a2ye yetmiyor abs/cbs yazmıştım zaten cbs olan motora da kabulüm benelli sıkıntılıysa başka ne var?
  11. F

2024 modelinde abs var diye biliyorum yok mu
  12. F

yaşım a2 ehliyete yetmiyor benelli 125s nasıldır? raiderde abs yok ilk motorum olcağı için abs/cbs olması daha iyi olur
  13. F

sürüş amacım eğlenmek 2 sene minumum kullanıcam şehir içi kullanıyorum 2 sene boyunca beni sıkmayacak illa sıkacaksada en az sıkacak motoru arıyorum
  14. F

Merhaba 110bin tl bütçem var 2.el arıyorum mümkünse bu bütçede en sorunsuzu ve en torklusunu istiyorum ve özellikel abs/cbs olması lazım önerilerinizi bekliyorum

Yeni mesajlar