FıratB kullanıcısının son içeriği

1. F

2012 Model Cbr 125 33.000 kmde 6000 tl iyimi sizce fiyat. Fazla gibi geldi ?

6000 tl diyorlar sizce fazla mı onu kaça indirmem lazım ? kaza çizik motorda hiç bi sorun yok sıfır gibi bende görünce şaşırdım :D yani 2012 cbr piyasası nedir ? bide ben onu 4 sene sonra kaça satarım ?
  2. F

İkinci el Cbr 125 iş yapar mı yani ne yapmalıyım alırken ?

Neye dikkat etmeliyim ikinci el alıcam sonuçta 6000 tl ye felan var 4 tane motor buldum. temiz gözüküyorlar çizik kaza yok ama kararsızım ne yapıcam ilk motorum
  3. F

Motor Ustası Olan Gelsin. İkinci El motor alırken neye dikkat etmeliyiz ?

Bence çoğu kişi bu konuda sıkıntı çekiyor.. liste halinde yazarsanız en azından herkes bilgilenir. mesela bi cbr125 alıcam ben neye dikkat etmeliyim
  4. F

6000 tl bütçem var ne alayım ? Sıfır rks 150 mi ? ikinci el cbr125 r mi ?

kaç gündür forumdayım ama bi yardımcı olan olmadı :( 6000 tl bütçe var ehliyet var boy var kilo var her şey yerinde bi motor yok :D istediğim model spor model tarzı olcak yani dışarıdan dikkat çekicek cbr 125 felan öyle rks de aynı şekilde öyle ama rks önermiyor kimse. bende ikinci el bi...
  5. F

Rks titanic 150 Alacağım Kafamda sorular var yardımcı olabilir misiniz ?

Şimdi ben dijital ekran istiyorum ama dijital ekranlar sorunluymuş motorlar 110 u geçmiyormuş bu yüzden 2014 modeller analog yapmışlar analog ekranda mobilet gibi duruyo ezik bir şey olmuş. şimdi 3 model var 150 nin dijital ekran - yanda vites göstergeli dijital ekran - analog ekran karar...
  6. F

Spor model motosiklet önerisi acil :)

Ehliyetim var ama motor eksik araştırıyorum bi türlü bulamadım. spor model motor arıyorum ama kafamda bi model yok önerir misiniz. 125 veya 150cc olsun bide fiyatı uçuk olmasın öğrenciyim Mesela cbr 125 honda ama çok pahalı. aklımda rks titanic 150 var